ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανώτερος ο Ατρόμητος 2-0 τον Πανθρακικό

Ο Ατρόμητος πρόσθεσε τρεις βαθμούς στην συγκομιδή του στη Super League, αφού στο παιχνίδι για την 28η αγωνιστική επικράτησε στο Περιστέρι με σκορ 2-0 στο ματς με αντίπαλο τον Πανθρακικό. Το σκορ άνοιξε στο 21’ ο Μαρσελίνιο με φανταστικό σουτ, ενώ το 2-0 πέτυχε στο 44’ ο Ούμπιντες.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

Ο Ατρόμητος δεν μπήκε φορτσάτος στο παιχνίδι, ωστόσο ήταν η ομάδα που ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η πρώτη ευκαιρία των Περιστεριωτών καταγράφηκε στο 19’, όταν ο Ναπολεόνι με γυριστό σουτ μετά από σέντρα του Ούμπιντες ανάγκασε τον Αθανασιάδη να διώξει σε κόρνερ.

Το σκορ άνοιξε στο 21’. Ο Μαρσελίνιο με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε μπάλα στο δεξί «παράθυρο» της εστίας του Αθανασιάδη και πέτυχε το 1-0. Πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου καταγράφηκε και το 2-0. Στο 44′ ο Ναπολεόνι τροφοδότησε τον Ούμπιντες, ο οποίος με σουτ από το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος μπήκε δυναμικά, όμως μέχρι το τέλος έριξε τον ρυθμό του, καθώς έφτασε σε μία άνετη επικράτηση. Για τον Πανθρακικό η είσοδος του Ίγκορ έδωσε φρεσκάδα στην επίθεση και ένα γκολ, το οποίο όμως σωστά δεν μέτρησε καθώς ο παίκτης της ομάδας της Κομοτηνής ήταν σε θέση οφσάιντ.

Ατρόμητος – Πανθρακικός 2-0 (Novasports 3)

Γκολ: 21′ Μαρσελίνιο, 44′ Ούμπιντες

Κίτρινες κάρτες:

Κόκκινες κάρτες:

Ατρόμητος (Νιόπλιας):
Γκορμπούνοφ, Νάστος, Κοντοές, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Κατσουράνης, Δημούτσος (65′ Μπάλλας), Ούμπιντες, Μαρσελίνιο (77′ Κούρος), Ναπολεόνι, Καράσκο (65′ Πίτου Γκαρσία).

Πανθρακικός (Ρόκα):
Αθανασιάδης, Μελίσσης (54′ Μάρτινς), Τσουμάνης (61′ Ίγκορ), Ποτουρίδης, Μπαϊκαρά, Εμπόου, Τζάνης, Βιγιαφάνε, Μεχία, Κάσες (80′ Μπαλδά), Ντιγκινί.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version