ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανυφαντάκης | « Το 5-1 θα ήταν το δίκαιο σκορ»…

Μετά το τέλος του αγώνα του ΑΟΚ με τον Ορφέα Ξάνθης ο Κώστας Ανυφαντάκης λιγομίλητος τόνισε ότι το παιχνίδι έπρεπε να τελειώσει 5-1 ενώ ο Παναγιώτης Καμαράκης εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία. Αναλυτικά οι δηλώσεις.

ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ: «  Το παιχνίδι ήταν δύσκολο γιατί το γήπεδο δε βοηθούσε καθόλου.  Παρόλα ταύτα εμείς προηγηθήκαμε με 2-0. Δυστυχώς πληρώσαμε τα αδυναμία μας στις στατικές φάσεις.  Δεν είχαμε καλή οργάνωση στα δυο γκολ που δεχθήκαμε από τον αντίπαλο. Απλά νομίζω ότι το δίκαιο σκορ θα ήταν το 5-1».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΑΡΑΚΗΣ(Τεχνικός διευθυντής Ορφέα Ξάνθης): «  Ηταν ένα παιχνίδι για μας κατηγορίας. Μείναμε πολύ νωρίς με 10 παίκτες και πίσω στο σκορ με δυο γκολ. Τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για μας.  Παρόλα αυτά δείξαμε χαρακτήρα και πόσο πολύ  θέλαμε το 3 βαθμούς. Με 10 παίκτες φθάσαμε στην ισοφάριση. Πήραμε παράταση για μια άλλη εβδομάδα θα είμαστε στα κόκκινα. Εχουμε ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο στο Σκούταρι.  Κάνουμε την προσπάθεια μας. Νομίζω σήμερα είναι  από τις λίγες φορές που θα μιλήσω για τη διαιτησία. Δε  θα πω πολλά πράγματα. Θα πω μόνο ότι αδικηθήκαμε. Η κόκκινη κάρτα ήταν πολύ τραβηγμένη.

Δεν κατάλαβα γιατί δόθηκε η κόκκινη κάρτα. Ο επόπτης μου είπε ότι ο παίκτης μας είπε κάποιον παράγοντα της Καβάλας μ…»

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version