ΚΑΒΑΛΑ

Αντιπροσωπία του Σύριζα Καβάλας στις πληγείσεις απο το χαλάζι περιοχές

Αντιπροσωπία του Σύριζα Καβάλας με επικεφαλής τον βουλευτή Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Καραγιαννίδη και τον πρώην βουλευτή Καβάλας Δημήτρη Εμμανουηλίδη καθώς επίσης και με την παρουσία των νεοεκλεγέντων περιφερειακών συμβούλων Κώστα Μορφίδη και Παντελή Λασκαρίδη επισκέφτηκε για δεύτερη φορά την Κυριακή 29 Ιουνίου τις περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Ορφανού του Δήμου Παγγαίου που χτυπήθηκαν από την χαλαζόπτωση.

Η συνάντηση με τους αγρότες και τον πρόεδρο του αγροτικού συλλόγου Κώστα Παπαμερή πραγματοποιήθηκε στον Ακροπόταμο. Σε αυτή έγινε ενημέρωση από την πλευρά των αγροτών για τις πρόσφατες καταστροφές στην παραγωγή τους και τα προβλήματα που υπάρχουν με τις αποζημιώσεις και τον ΕΛΓΑ.

Στη συνέχεια η συζήτηση γενικεύτηκε στα μεγάλα και χρονίζοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος της περιοχής μας.

Από την πλευρά μας πέρα από την στήριξη στο θέμα των καταστροφών και του ΕΛΓΑ, το οποίο και θα ξαναθέσουμε στο υπουργείο μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου, τονίστηκε η πρόθεσή μας να δυναμώσουμε την παρουσία μας στην περιοχή και να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τα δίκαια αιτήματα των αγροτών.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφτηκε στην πληγείσα περιοχή.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version