ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντίστροφη μέτρηση για τον φιλανθρωπικό αγώνα της ENERGEAN στην Καβάλα

Πλησιάζουν οι μέρες για τον φιλικό αγώνα μπάσκετ που διοργανώνει η Energean με στόχο τόσο να συγκεντρωθούν έσοδα για το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδια του ΑΟ Καβάλας όσο και τη μεγαλύτερη δυνατή ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι συμπολίτες μας με αναπηρία.

Στόχος της αναμέτρησης τόσο να συγκεντρωθούν έσοδα για το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδια του ΑΟ Καβάλας όσο και τη μεγαλύτερη δυνατή ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι συμπολίτες μας με αναπηρία. Βέβαια στη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν θα αγωνιστούν μονάχα οι αθλητές καλαθοσφαίρισης της Energean Kavala BC αλλά και διάφοροι “επώνυμοι”.

Ποιοι θα συμμετέχουν: 

Πιο συγκεκριμένα στο κλειστό γήπεδο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καλαμίτσα θα (ξανα)φορέσουν αθλητική εμφάνιση και θα αγωνιστούν ο Μάκης Νικολαΐδης, βετεράνος πλέον πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας με καταγωγή από την πόλη μας, καθώς και o Φώτης Σαχαρίδης, παλιά δόξα του καβαλιώτικου μπάσκετ και νυν αρχηγός της Energean -Kavala BC. Ωστόσο, τα ιδιαίτερα αναγνωρίσιμα στην πόλη μας πρόσωπα δεν εξαντλούνται στον αθλητικό τομέα, καθώς μαθαίνουμε ότι θα αγωνιστούν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας, ο επίτιμος Πρόεδρος Άγγελος Τσατσούλης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης Βασίλης Λεμονίδης, ο υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας Κώστας Σιμούδης, ο ιδιοκτήτης του Ena Channel Λευτέρης Κουκουτίνης, οι δημοσιογράφοι -παρουσιαστές δελτίων ειδήσεων στους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς Κώστας Λουκούμης και Γιάννης Κομνηνός και ο διευθυντής του Ειδικού Σχολείου Καβάλας Απόστολος Φουρνατζής.

Οι προαναφερθέντες θα «ανακατευθούν» με τους παίκτες της Energean – Kavala BC σε δύο ομάδες. Στον συγκεκριμένο αγώνα (10λεπτο) η εταιρεία έχει γνωστοποιήσει ότι με αμαξίδιο θα αγωνιστούν τόσο ο ίδιος ο Μαθιός Ρήγας, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Energean και Πρόεδρος της Energean Oil & Gas SA, όσο και άλλα στελέχη της εταιρείας.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version