ΚΑΒΑΛΑ

Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές του Επιμελητηρίου κορυφώνεται η κόντρα μεταξύ των Υποψηφίων (video)

Κορυφώνεται η κόντρα των υποψηφίων προέδρων του επιμελητηρίου Καβάλας λίγες ημέρες πριν απο τις κάλπες. Με ανακοίνωση του ο επικεφαλής της παράταξης «Ανανέωση Τώρα» Παύλος Ζησίμου εξαπολύει τα πυρά του αναφέροντας πως «Αυτοί που προκαταβολικώς ρωτούσαν στην Αθήνα πως να κόψουν τον Κίμωνα Παπαδόπουλο και μετά έσπευσαν να φωτογραφηθούν σφιχταγκαλιάζοντάς τον, εγγυώμενοι δήθεν τη συμμετοχή του, εμφανίζονται σήμερα ως “μωρές παρθένες”.

Αμεση ήταν η απάντηση του επικεφαλής της “Επιχειρηματικής Πρωτοβουλίας” Μάρκου Δέμπα: ««Η όλη διαδικασία ξεκίνησε από μία δική μας τοποθέτηση όσον αφορά τις κινήσεις γιατί κρύβει ο κ. Ζησίμου τι πραγματικά έχει γίνει.

Ξεκίνησε από επιστολή που κατέθεσε στην εκλογική επιτροπή την τελευταία ημέρα που θα γινόταν η ανακήρυξη των συνδυασμών στις 23/11 που ζητούσε συγκεκριμένα στοιχεία για την εγκυρότητα της ανακύρηξης ορισμένων υποψηφίων» αναφέρει μεταξύ άλλων ο υποψήφιος πρόεδρος του επιμελητηρίου Καβάλας και συνεχίζει: «Μέσα σε αυτή τη λίστα υπάρχουν υποψήφιοι του δικού μου συνδυασμοί (επιχειρηματική πρωτοβουλία) αλλά και ο ίδιος ο Κίμων Παπαδόπουλος.

Αμφισβητούνε δηλαδή την εγκυρότητα κάποιων ατόμων και μάλιστα δεν σταμάτησαν εδώ. Εστειλα την επιστολή και στο υπουργείο οικονομίας και ανάπτυξης, αλλά την κοινοποιήσαν και στην κεντρική ένωση επιμελητηρίων, όπου μάλιστα θέτουν ευθέως απάντηση στα ερωτήματά τους για τη νόμιμη διαδικασία και αν αυτή έχει γίνει ορθά και αν υπάρχει κάποιο νομικό πρόβλημα αυτοί οι 12 περίπου άνθρωποι να βγουν εκτός ψηφοδελτίου» αναφέρει ο Μάρκος Δέμπας.

 

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version