ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντίθετος ο Δήμαρχος Παγγαίου στην κατασκευή μόνιμων κατοικιών στην Αλάνα της Ν. Ηρακλείτσας

Συγκρότημα με 280 βίλες, αξίας από 699.000 έως 988.000 ευρώ σχεδιάζει να κατασκευάσει ο Άλεξ Χαντιτάτζι στην Αλάνα της Ηρακλείτσας.

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του, οι βίλες «στοχεύουν» και σε κατοίκους εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι θα μπορούν, εκμεταλλευόμενοι την Ελληνική Νομοθεσία για την προσέλκυση κεφαλαίων από το εξωτερικό, να αποκτήσουν την «χρυσή βίζα».

Συγκεκριμένα γράφει στην ανάρτηση ο Άλεξ Χαντιτάτζι:

«Συναρπαστική ημέρα για τα «τρελά» επιχειρηματικά μου εγχειρήματα στην όμορφη χώρα της Ελλάδας!

Μετά από 2,5 χρόνια σκληρής δουλειάς και προγραμματισμού επιτέλους καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να αποκτήσουμε αυτό το θεαματικό ακίνητο σήμερα!

Μελλοντική κατοικία σε 280 όμορφες βίλες από €699.000-988.000 και τουριστικό θέρετρο που δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο, που θα επιτρέψει επίσης στην οικογένειά σας να αποκτήσει μια πολύτιμη Χρυσή Βίζα (μόνιμη κατοικία) στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να επωφεληθεί από τους χαμηλότερους φόρους, την σπουδαία φροντίδα υγείας και την όμορφη Ελλάδα»!

Φανερά αντίθετος με την συγκεκριμένη ανάρτηση ο Δήμαρχος Παγγαίου δηλώνει στο enanews.gr ότι κάτι τέτοιο δεν θα προσδώσει κάποιο θετικό όφελος στην τοπική κοινωνία και φυσικά δεν είναι κάτι το οποίο εξαρχής επιθυμούσε ο Δήμος Παγγαίου.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ :

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version