ΔΡΑΜΑ

Ανοιχτό Επιχειρηματικό Εργαστήριο στην Δράμα στο πλαίσιο του έργου TRIGGER

Ανοιχτό Επιχειρηματικό Εργαστήριο (Open Lab) με θέμα: «Η Εταιρική κοινωνική ευθύνη ως μέσο επιχειρηματικής ανάπτυξης στην εποχή της οικονομικής κρίσης» διοργανώνει το Ινστιτούτο Ανάπτυξης και Τεχνολογίας και Ανθρώπινων Πόρων (ΙΑΤΑΠ), τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015, στις 18:30, στο Συνεδριακό κέντρο του Επιμελητηρίου Δράμας.

Πρόσκληση εκδήλωσης στο πλαίσιο του έργου TRIGGER

Banner-Drama
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του έργου “TRANSNATIONAL INITIATIVE FOR GUIDANCE OF GRADUATED AND ENTREPRENEURSHIP” με ακρωνύμιο “TRIGGER”, το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα- Βουλγαρία 2007-2013» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Εθνικούς Πόρους της Ελλάδας και της Βουλγαρίας.

Το εργαστήριο θα έχει ως απώτερο σκοπό την ευαισθητοποίηση των συμμετεχόντων σε θέματα αναγκών, προτεραιοτήτων και κινήτρων για την τόνωση της επιχειρηματικότητας, την επίλυση διαρθρωτικών προβλημάτων και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας με εργαλείο την εταιρική κοινωνική ευθύνη.

Στο πλαίσιο του εργαστηρίου θα απευθύνει χαιρετισμό ο κ. Στέφανος Γεωργιάδης, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Δράμας ενώ ομιλίες σχετικά με το θέμα του εργαστηρίου θα απευθύνουν η κ. Εύη Ματθαιοπούλου, Λέκτορας του International Faculty of the University of Sheffield και η κ. Φωτεινή Ταχυρίδου, Νομικός Σύμβουλος Επιμελητηρίου Δράμας καθώς και εκπρόσωπος επιχείρησης από την Βουλγαρία, προκειμένου να αναλύσουν και να συζητήσουν με τους συμμετέχοντες τον τρόπο που οι δράσεις ΕΚΕ μπορούν να ενισχύσουν την επιχειρηματικότητα.

Συντονίστρια του εργαστηρίου θα είναι η κα. Μαριλίζ Κοκορότσικου, Εκπρόσωπος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Τεχνολογίας & Ανθρωπίνων Πόρων.

Η είσοδος στο εργαστήριο είναι ελεύθερη και με το πέρας του θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής. Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ και να κάνετε προεγγραφή εδώ.

Λίγα λόγια για το έργο «TRIGGER»:
trigger dramaΤο έργο «ΤRIGGER» αφορά στην υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης δέσμης ενεργειών, οι οποίες θα έχουν σαν τελικό αποτέλεσμα την ένταξη στην αγορά εργασίας και την ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης 200 νέων αποφοίτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το έργο στοχεύει πρωτίστως στην αξιοποίηση του πολύτιμου ανθρώπινου δυναμικού σε Ελλάδα και Βουλγαρία, μέσα από τη δικτύωση και τη συνεργασία μεταξύ των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων και της επιχειρηματικής κοινότητας, δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες για τους νέους και τις γυναίκες στην αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του έργου: www.thetrigger.eu ή επικοινωνήστε μαζί μας.
Ινστιτούτο Ανάπτυξης και Τεχνολογίας και Ανθρώπινων Πόρων (ΙΑΤΑΠ):
Κ. Παλαιολόγου & Θέμιδος 2, 66100, Δράμα
Τηλ. 25210 55434 – Fαx: 25210 55435
Email info@iatap.gr
Site: http://www.iatap.gr

dramini.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version