ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ανοίγουν γυμνάσια λύκεια απο Δευτέρα | Ανησυχία από γονείς

«Η Κυβέρνηση παίζει με πόνο χιλιάδων μαθητών που για μήνες έχουν “μπουχτίσει¨ μπροστά σε μια οθόνη […] Η Κυβέρνηση προκαλεί τους μαθητές του Λυκείου που σε αυτές τις συνθήκες αλλάζει το τρόπο εισαγωγής στα ΑΕΙ -ΤΕΙ και δεν καταργεί την Τράπεζα Θεμάτων», σημειώνει μεταξύ άλλων η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδος για την απόφαση να ανοίξουν τα Γυμνάσια και τα Λύκεια στη χώρα, με την εξαίρεση των Λυκείων που βρίσκονται στο «κόκκινο» επίπεδο συναγερμού.

Η Κυβέρνηση παίζει με πόνο χιλιάδων μαθητών που για μήνες έχουν “μπουχτίσει¨ μπροστά σε μια οθόνη, τους λείπει η ουσιαστική επικοινωνία με τους καθηγητές τους , δεν έχουν συναναστραφεί με τους φίλους συμμαθητές τους.

Η Κυβέρνηση προκαλεί τους μαθητές του Λυκείου που σε αυτές τις συνθήκες αλλάζει το τρόπο εισαγωγής στα ΑΕΙ -ΤΕΙ και δεν καταργεί την Τράπεζα Θεμάτων.

Η Κυβέρνηση λοιπόν να ακούσει επιτελούς τα αιτήματα του σύνολου της εκπαιδευτικής κοινότητας, αιτήματα σωστά και επιστημονικά τεκμηριωμένα για την μόρφωση και την υγεία των μαθητών.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version