ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανοίγει την επόμενη εβδομάδα το “Ανθή Καραγιάννη” για ατομική άθληση | Τι ισχύει, ποιοι θα μπορούν να προπονούνται

Ο ειδικός σύμβουλος σε αθλητικά θέματα του Δήμου Καβάλας κ. Κώστας Βακιρτζής συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη υπό την εποπτεία του Υφυπουργού  Αθλητισμού κ.  Λευτέρη Αυγενάκη  όπου έγιναν γνωστό το τι θα ισχύσει στους αθλητικούς χώρους που θα επιτραπεί μόνο η ατομική άθληση.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν και 3 εκπρόσωποι της υγειονομικής επιστημονικής επιτροπής. Όσον αφορά την Καβάλα, θα ανοίξει άμεσα μόνο το «Ανθή Καραγιάννη» αλλά και ο εξωτερικός  χώρος της Καλαμίτσας.

Αυτό θα γίνει όταν πρώτα απ` όλα σταλεί το υγειονομικό πρωτόκολλο που πρέπει να τηρηθεί ευλαβικά. Μπορεί και την επόμενη εβδομάδα να λειτουργήσει το «Ανθή Καραγιάννη» για την ατομική άθληση.

Δεν θα ανοίξουν τα ανοιχτά γήπεδα του Κωτσάλου και του Περιγιαλίου (απαγορεύεται η ομαδική άθληση). Επίσης δεν θα ανοίξουν το κλειστό «Αλεξάνδρα Δήμογλου» (εκτελούνται τα έργα στην οροφή του κλειστού) και το Κλειστό Κολυμβητήριο.

Στο «Ανθή Καραγιάννη» δεν θα ανοίξουν τα αποδυτήρια, ούτε η αίθουσα με βάρη. Επίσης κλειστό και το κυλικείο στο «Ανθή Καραγιάννη».

Θα μπορούν να προπονούνται κατά προτεραιότητα:

1) Οι ελίτ αθλητές που είναι στο σχεδιασμό του ΣΕΓΑΣ

2) Οι αθλητές των σωματείων κλασσικού αθλητισμού της Καβάλας. Όχι οι Ακαδημίες των σωματείων.

3) Το κοινό. (Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται ίσως και οι μαθητές που θα δώσουν αθλήματα στις Πανελλήνιες εξετάσεις)

Απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει το προσωπικό του Δήμου που θα ελέγχει όλα τα μέτρα ασφαλείας που επαναλαμβάνουμε πρέπει να τηρηθούν ευλαβικά.

Σήμερα το απόγευμα ο Κώστας Βακιρτζής θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους των σωματείων του κλασσικού αθλητισμού. Εκεί θα τους γνωστοποιήσει αναλυτικά το τι θα ισχύσει.

Πηγή: proininews.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version