ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγει η αυλαία στην 3η γιορτή Μαθητικού Θεάτρου (video)

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας και οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καβάλας διοργανώνουν την «3η Γιορτή Μαθητικού Θεάτρου» για τους μαθητές των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του νομού Καβάλας, που θα διεξαχθεί στην Καβάλα από τη Δευτέρα 14 Μαΐου έως την Παρασκευή 8 Ιουνίου στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου.

Την ευκαιρία να παρουσιάσουν και πάλι τις θεατρικές δημιουργίες τους στο κοινό της Καβάλας, στο πλαίσιο του επιτυχημένου θεσμού Μαθητικού Θεάτρου, που ξεκίνησε εδώ και 3 χρόνια το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, θα έχουν 22 σχολεία της Περιφερειακής ενότητας! Όλες οι παραστάσεις θα αρχίζουν στις 20.00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η Τελετή Έναρξης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Καπνεργάτη Καβάλας, στη διάρκεια της οποίας θα γίνει βράβευση του μαθητή του 5ου ΓΕΛ Καβάλας Σαΐντ Αχμάντ, που η δημιουργία του εξελέγη πρώτη και αποτελεί την αφίσα της «3ης Γιορτής Μαθητικού Θεάτρου», ενώ παράλληλα θα λειτουργήσει έκθεση με τις ζωγραφιές όλων των μαθητών που πήραν μέρος στο διαγωνισμό.

Το Μουσικό Εργαστήρι του Μοντέρνου Τμήματος του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας υπό τη διεύθυνση του καθηγητή ηλεκτρικού μπάσου Νίκου Πανταζόγλου, θα παρουσιάσει ένα μίνι αφιέρωμα στην Φανκ (Funk) και Σόουλ (Soul) μουσική της δεκαετίας του ’70.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version