ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Παγγαίου για το νερό της Νέας Περάμου

Η  ΔΕΥΑ Παγγαίου συνεπής στις υποχρεώσεις της συνεχίζει  να πραγματοποιεί επανειλημμένους ελέγχους  στο νερό που χορηγεί με τα δίκτυα της στους καταναλωτές της Ν. Περάμου.

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές μας ότι τα αποτελέσματα από την δειγματοληψία στις 24/4/2014,  τα οποία γνωστοποιήθηκαν στην Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοιν. Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας από τρία σημεία της Ν. Περάμου (1:παραλιακή καφετέρια, 2: γυμνάσιο και 3: ταβέρνα περιοχής ¨Κάστρου¨),   αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει καμία υπέρβαση σε οποιοδήποτε στοιχείο βαρέων μετάλλων και κυρίως στο αρσενικό αφού τα αντίστοιχα αποτελέσματα είναι 1):1,5, 2): 5,3 και 3):4,3 μg/l με όριο το 10μg/l.

Αναφορικά τώρα με τον μικροβιολογικό έλεγχο, διαβεβαιώνουμε τους καταναλωτές μας ότι η ΔΕΥΑ Παγγαίου ελέγχει  ανελλιπώς την χλωρίωση όλων των δικτύων της, διασφαλίζοντας την δημόσια υγεία.

Οποιαδήποτε παρέκκλιση σε μικροβιολογικές παραμέτρους του νερού , σε εσωτερικές  εγκαταστάσεις  ενός ακινήτου (κατοικίες, καταστήματα, στρατόπεδα, κάμπιγκ κλπ).  αποκλειστικά υπεύθυνος  είναι ο κάτοχός του και άρα η ΔΕΥΑΠ  δεν μπορεί να έχει ευθύνη ή να κάνει παρέμβαση.

Συνιστούμε στους  πολίτες να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να μένουν μόνο στις ανακοινώσεις των αρμοδίων οργάνων.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version