Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοίνωση-Προσωρινά αποτελέσματα μοριοδότησης στους βρεφονηπιακούς του ΟΑΕΔ 2017-2018

image_print

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανακοινώνει ότι σήμερα Τρίτη,  04/07/2017 αναρτώνται ηλεκτρονικά οι προσωρινοί πίνακες αξιολόγησης και  επιλογής βρεφών και νηπίων που θα φιλοξενηθούν στους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς του ΟΑΕΔ  για το Σχολικό Έτος 2017-2018, όπως έχει καθοριστεί  βάση της Δημόσιας Πρόσκλησης ως εξής:

 

  1. Πίνακας κατηγορίας βρεφών  Α  (βρέφη από 8 μηνών -1,5 ετών)
  2. Πίνακας κατηγορίας βρεφών  Β (βρέφη από 1,5 ετών  -2,5 ετών)
  3. Πίνακας κατηγορίας νηπίων      (νήπια από 2,5 –την προσχολική ηλικία)

      

Οι προσωρινοί πίνακες καταρτίστηκαν από τις τριμελείς Α΄βάθμιες επιτροπές μοριοδότησης και επιλογής των υποψηφίων  βρεφών και νηπίων που συγκροτήθηκαν με την αρ. πρωτ. 43579/14-06-2017 Απόφαση  Διοικήτριας του ΟΑΕΔ. Οι εργασίες των επιτροπών έγιναν με αυτοποιημένο διαφανή και αντικειμενικό τρόπο μέσω ηλεκτρικού συστήματος μοριοδότησης με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της υπ΄αρ. 1579/38/06.06.2017 Απόφασης του  Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Α.Ε.Δ.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς- κηδεμόνες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν τα αποτελέσματα  στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  ian.oaed.gr/apprenet/bns  ή στους κατά τόπους  Βρεφ/κούς Παιδικούς Σταθμούς που υπέβαλαν την αίτησή τους.

Τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν εντός πέντε(5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων δηλαδή από 05/07/2017 έως και 11/07/2017 κατά τις ώρες από 8.00π.μ. έως 14.00 μ.μ. αποκλειστικά στις έδρες των βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών που κατατέθηκαν οι αιτήσεις εγγραφών – επανεγγραφών.

 

 

DNews Widget
Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκιδική: Ανάμεικτα τα μηνύματα για τον τουρισμό – Στόχος η επιμήκυνση της σεζόν

image_print

Με ανάμεικτα συναισθήματα εξελίσσεται η φετινή τουριστική περίοδος στη Χαλκιδική, καθώς, παρά τη σταθερή παρουσία επισκεπτών, οι επαγγελματίες του κλάδου καταγράφουν μειωμένη προσέλευση σε σχέση με τις προσδοκίες αλλά και με προηγούμενες χρονιές.

Η τουριστική κίνηση εμφανίζεται συγκρατημένη, με αρκετές επιχειρήσεις να κάνουν λόγο για χαμηλότερες πληρότητες και πιο περιορισμένη καταναλωτική δαπάνη από τους επισκέπτες. Όπως επισημαίνουν εκπρόσωποι του τουριστικού κλάδου, η οικονομική αβεβαιότητα στην Ευρώπη, το αυξημένο κόστος των διακοπών και ο έντονος ανταγωνισμός από άλλους μεσογειακούς προορισμούς έχουν επηρεάσει τη φετινή εικόνα.

Παράλληλα, οι κρατήσεις της τελευταίας στιγμής συνεχίζουν να κυριαρχούν, γεγονός που δυσκολεύει τον προγραμματισμό των επιχειρήσεων και δημιουργεί αβεβαιότητα για την πορεία της σεζόν.

Την ίδια ώρα, οι φορείς του τουρισμού εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι η εικόνα μπορεί να βελτιωθεί τους επόμενους μήνες, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον στρατηγικό στόχο της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου. Στόχος είναι η προσέλκυση επισκεπτών και μετά τον Αύγουστο, με δράσεις που αναδεικνύουν τις φυσικές ομορφιές της Χαλκιδικής, τη γαστρονομία, τον πολιτισμό και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Οι επαγγελματίες εκτιμούν ότι η επιμήκυνση της σεζόν αποτελεί μονόδρομο για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, καθώς μπορεί να αυξήσει τα έσοδα των επιχειρήσεων, να δημιουργήσει περισσότερες θέσεις εργασίας και να περιορίσει την εξάρτηση του τουρισμού από τους δύο μήνες αιχμής του καλοκαιριού.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φουντώνουν οι υποψίες για κυκλώματα παράνομου εμπορίου ζώων στην Ελλάδα

image_print

Νέες διαστάσεις λαμβάνει το περιστατικό που αποκαλύφθηκε στην Πάτρα, καθώς μετά τις τελευταίες εξελίξεις εντείνονται οι υποψίες για τη δράση οργανωμένων κυκλωμάτων παράνομου εμπορίου ζώων με διασυνδέσεις στο εξωτερικό.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στις αρμόδιες αρχές και στις φιλοζωικές οργανώσεις, οι οποίες επισημαίνουν ότι τα τελευταία χρόνια έχουν καταγραφεί περιστατικά που εγείρουν ερωτήματα για τη διακίνηση ζώων από την Ελλάδα προς άλλες ευρωπαϊκές χώρες, χωρίς να τηρούνται πάντα οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Οι έρευνες των αρμόδιων υπηρεσιών βρίσκονται σε εξέλιξη, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το συγκεκριμένο περιστατικό συνδέεται με ευρύτερο δίκτυο παράνομης διακίνησης ζώων ή αν πρόκειται για μεμονωμένη υπόθεση. Παράλληλα, εξετάζονται όλα τα διαθέσιμα στοιχεία και οι πιθανές διασυνδέσεις με πρόσωπα ή οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο.

Οι αρχές τονίζουν ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημα συμπεράσματα για την ύπαρξη οργανωμένου κυκλώματος στη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται. Ωστόσο, η υπόθεση έχει αναζωπυρώσει τη δημόσια συζήτηση γύρω από την ανάγκη εντατικοποίησης των ελέγχων στις μετακινήσεις ζώων και την αυστηρή εφαρμογή της νομοθεσίας για την προστασία της ευζωίας τους.

DNews Widget
Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο… «μετακομίζει» στα Κήπια Καβάλας – Νέο κέρινο ομοίωμα στο μουσείο

image_print

Μία ακόμη σπουδαία προσωπικότητα του παγκόσμιου αθλητισμού προστέθηκε στη συλλογή του Μουσείου Κέρινων Ομοιωμάτων στα Κήπια Καβάλας. Ο λόγος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, το κέρινο ομοίωμα του οποίου εκτίθεται πλέον στον χώρο, εμπλουτίζοντας τη μοναδική συλλογή του μουσείου.

Το νέο έκθεμα αποτυπώνει με εντυπωσιακή λεπτομέρεια τον Πορτογάλο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να φωτογραφηθούν δίπλα σε έναν από τους κορυφαίους αθλητές όλων των εποχών.

Το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων στα Κήπια συνεχίζει να εμπλουτίζει τη συλλογή του με μορφές διεθνούς εμβέλειας από τον χώρο του αθλητισμού, της τέχνης και της πολιτικής, αποτελώντας έναν ξεχωριστό προορισμό για επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
text about elections

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en