ΕΚΛΟΓΕΣ

Αναβλήθηκε η συνέντευξη Τύπου του Λεβέντη στη 80ή ΔΕΘ

Στην Αθήνα με το πρώτο αεροπλάνο ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. Οι υποψήφιοι θα δώσουν τη διακαναλική. Την Κυριακή και πάλι στη Θεσσαλονίκη.
Για την Αθήνα έφυγε εσπευσμένα, όπως μαθαίνουμε, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος επρόκειτο να δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στην 80η ΔΕΘ, αλλά τελικά την ανέβαλε.

Τη διακαναλική θα δώσουν τελικώς οι υποψήφιοι του κόμματος στα δυο ψηφοδέλτια της Θεσσαλονίκης, με τον κ. Λεβέντη να έχει πάρει το πρώτο αεροπλάνο για την πρωτεύουσα, ώστε να κλείσει και το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος, που σύμφωνα με πληροφορίες παραμένει ανοιχτό ως προς τον επικεφαλής, για τον οποίο μάλιστα υπάρχουν τέσσερις προτάσεις προς αξιολόγηση.

Ο κ. Λεβέντης εξάλλου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ξανά την ερχόμενη Κυριακή, όπως ενημέρωσαν τη Voria.gr τα στελέχη του κόμματος στην πόλη. Στη διακαναλική στις 12.30′ σήμερα οι επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων στη Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσουν τους υποψηφίους των ψηφοδελτίων Α’ και Β’ εκλογικής περιφέρειας και τις κύριες θέσεις του κόμματος.

Πληροφορίες θέλουν την ακύρωση της συνέντευξης τύπου στη δεδηλωμένη απουσία των μεγάλων αθηναϊκών καναλιών από την εκδήλωση. Σήμερα το πρωί εξάλλου, ο κ. Λεβέντης είχε τηλεοπτική παρουσία σε πρωινή εκπομπή του Star και έπρεπε να διευθετήσει μια σειρά από τυπικά ζητήματα σχετικά με την προετοιμασία του κόμματος για τις εκλογές, οπότε έκρινε καλύτερο να μεταβεί στην Αθήνα.

Όπως έλεγαν τα τοπικά στελέχη της Ένωσης Κεντρώων, «η συνέντευξη θα γίνει για τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, παρά το γεγονός ότι ο κ. Λεβέντης έπρεπε να μεταβεί στην Αθήνα για να κλείσει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας και να διευθετήσει μια σειρά από ζητήματα του κόμματος εν όψει των εκλογών. Στη συνέντευξη θα βρίσκονται σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι. Εξάλλου, ο πρόεδρος θα είναι και πάλι στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Κυριακή, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του, ενώ από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα τις μισές μέρες βρίσκεται στη Μακεδονία».

voria.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version