ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Αλεξανδρούπολη | 4χρονο παιδί εντοπίστηκε να περιπλανιέται μόνο του  

Ένα αγόρι 4 χρονών εντόπισε ένας περαστικός να περιπλανιέται μόνο του και φοβισμένο στον κεντρικό δρόμο προς Χιλή, το πρωί της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το μικρό παιδί εντοπίστηκε να περπατάει ξυπόλυτο με τις πυτζάμες του στο πεζοδρόμιο, στον κεντρικό δρόμο ταχείας κυκλοφορίας από Χιλή με κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη.

Ο 42χρονος που περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο, είδε τον μικρό να περπατάει μόνος και να κλαίει. Αφού σταμάτησε, τον πλησίασε και ρωτώντας τον, έμαθε από τον ίδιο, ότι ο 4χρονος έφυγε από το σπίτι του, στην προσπάθειά του, να φθάσει στο σπίτι της γιαγιάς του.

Ο άνδρας αφού τον πήρε στο αυτοκίνητό του, άναψε το κλιματιστικό και αφού έβγαλε τις δικές του κάλτσες, τις φόρεσε στο παιδί και κάλεσε την Αστυνομία, για να ενημερώσει για το συμβάν.

Άμεσα, ειδοποιήθηκε η οικογένεια του παιδιού, ενώ λίγο αργότερα έφθασε στο σημείο και η μητέρα του, που ήταν σε κατάσταση σοκ.

Από την έρευνα της Αστυνομίας, προέκυψε ότι το μικρό αγόρι, το πρωί εκείνης της ημέρας, αφού ξύπνησε νωρίς, τρύπωσε στο μπαλκόνι και βγήκε αθόρυβα από το σπίτι, χωρίς να τον πάρει είδηση κανείς.

Το αξιοπαρατήρητο της υπόθεσης είναι ότι, ενώ ο μικρός φαίνεται να διήνυσε τουλάχιστον 200 μέτρα απόσταση σε έναν κεντρικό δρόμο, μόνος και ξυπόλυτος, κανείς από τους υπόλοιπους περαστικούς δε νοιάστηκε να σταματήσει, για να βοηθήσει το μικρό παιδί.

Ευτυχώς για όλους, το παιδί βρέθηκε μπροστά στον “καλό σαμαρείτη” και επέστρεψε ασφαλές στην αγκαλιά της οικογένειάς του!

e-evros.gr

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version