ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Αλεξανδρούπολη | Τριπλά εγκαίνια από τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη

Τρία σημαντικά έργα, το καθένα στον τομέα του, αναμένεται να εγκαινιάσει, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αναμένεται να επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη, την ερχόμενη Τρίτη 3 Μαϊου. 

Ο Πρωθυπουργός, το πρόγραμμα του οποίου δεν έχει ακόμη επισημοποιηθεί, προβλέπεται να παραστεί στην τελετή έναρξης κατασκευής της πρώτης πλωτής μονάδας αποθήκευσης και επαναεριοποίησης φυσικού αερίου, για την οποία υπάρχει και η σχετική ενημερωτική κάρτα από την Gastrade

Παράλληλα, ο Πρωθυπουργός αναμένεται να παραστεί, την ίδια ημέρα, στα εγκαίνια της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων Αλεξανδρούπολης. Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο Δήμαρχος Ξάνθης και πρόεδρος της ΔΙΑΑΜΑΘ Μιχάλης Τσέπελης, «υποδεχόμαστε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στις 3 Μαΐου, για τα εγκαίνια της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων-ΜΕΑ- της Αλεξ/πολης.

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης, μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, προσκεκλημένοι του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Ανθίμου, θα εγκαινιάσουν στις 11 το πρωί της Τρίτης 3/5 το νέο κτίριο του Ιωακείμειου Γηροκομείου, δυναμικότητας 104 κλινών.   

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version