Quantcast
Connect with us

ΕΒΡΟΣ

Αλεξανδρούπολη | Έκθεση Τοπικών προϊόντων απο τον σύνδεσμο Βιομηχάνων Έβρου & την 12η Μεραρχία

Η 12η Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού «ΕΒΡΟΥ», στο πλαίσιο της συνεργασίας και συνέργειας με τις τοπικές αρχές και τους φορείς, διοργανώνει στην Αλεξανδρούπολη έκθεση με τοπικά παραγόμενα προϊόντα με σκοπό την ανάδειξη και προβολή των παραγωγικών δυνάμεων της περιοχής.

Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Βιοτεχνιών – Βιομηχανιών Έβρου και το Δήμο Αλεξανδρούπολης, στον πεζόδρομο παραπλεύρως της Λέσχης Αξιωματικών Αλεξανδρούπολης από 7 έως 8 Σεπτεμβρίου.

 

Click to comment

Απάντηση

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Έβρο | Συνελήφθη αλλοδαπός για παράνομη διακίνηση μεταναστών

Συνελήφθη την Δευτέρα(3-6-2024) το απόγευμα στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και δύο κινητά τηλέφωνα. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας.

Continue Reading

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Αλεξανδρούπολη | Δωρεά ενός ολοκαίνουριου οικίσκου σε μια τριμελή πυρόπληκτη οικογένεια στην Κίρκη

Ο οικίσκος τοποθετήθηκε και παραδόθηκε στην οικογένεια σήμερα Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024, αφού πρώτα πραγματοποιήθηκαν από τις υπηρεσίες του Δήμος Αλεξανδρούπολης οι εργασίες απομάκρυνσης της κατεστραμμένης από τη φωτιά οικίας, η προετοιμασία του εδάφους και η σύνδεση του οικίσκου με το δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης. Για τον οικιακό εξοπλισμό μερίμνησε η εταιρία VICKO Αλεξανδρούπολης, η οποία ανέλαβε να προσφέρει τα απαραίτητα ενός νοικοκυριού.

Σύμφωνα με την Αλεξάνδρα Χατζηαντωνίου, υπεύθυνη επικοινωνίας του ΔΕΣΦΑ, ο συγκεκριμένος οικίσκος είναι ο ένας από τους τέσσερις, δωρεά του ΔΕΣΦΑ προς τον Δήμο Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, για την κάλυψη αναγκών πυρόπληκτων οικογενειών.

Ο δήμαρχος  Γιάννης Ζαμπούκης ευχαρίστησε τόσο τον ΔΕΣΦΑ όσο και την εταιρία Vicko, τονίζοντας ότι όσο υπάρχουν άνθρωποι και συλλογικότητες που νοιάζονται, μπορούμε να κάνουμε μικρά θαύματα.

Continue Reading

ΕΒΡΟΣ

Καταδικάστηκε σε 22 μήνες ο καθηγητής από την Αλεξανδρούπολη

Η δίκη του καθηγητή Βιολογίας Γυμνασίου της Αλεξανδρούπολης, που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος της 17χρονης, είχε αποτέλεσμα την καταδίκη του με αναστολή.

Σύμφωνα με τον Alpha το δικαστήριο μετά τις προηγούμενες αναβολές καταδίκασε τον καθηγητή σε 22 μήνες με αναστολή. Πέραν της κατηγορίας για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας τον καθηγητή βάραινε και η κατηγορία διατάραξης της λειτουργίας της υπηρεσίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο καθηγητής Βιολογίας, σε παλιότερες δηλώσεις του ανέφερε: «Απαιτώ ένα συγγνώμη για τις ψευδείς κατηγορίες σε βάρος μου. Είναι πολύ γελοίο ότι μπορεί οποιοσδήποτε να κατηγορήσει κάποιον και να πάρει το 100 και τώρα αυτή τη στιγμή μπορούν να με συλλάβουν με οποιαδήποτε κατηγορία».

Από την πρώτη μέρα που άρχισε να ξετυλίγεται η υπόθεση στην Αλεξανδρούπολη, ο καθηγητής τονίζει πως «είναι όλα σκευωρία».

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
worker and red cross as logo
tractor in the background of the text
text about elections
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en