Παράγκα

Αθάνατοι …

Μας συγκλόνησε ο χαμός των δύο παληκαριών μας με την πτώση του Φάντομ, μας γέμισε όμως με υπερηφάνια που νέοι άντρες με τόλμη και αυταπάρνηση οδηγούν τα μαχητικά μας και φτάνουν στα όριά τους. “Επεσαν υπέρ πατρίδος” κυνηγώντας αυτό που αγαπούσαν περισσότερο, την ΕΛΛΑΔΑ. Οι οικογένειές τους μέσα στον πόνο τους, αισθάνονται βαθειά πως μεγάλωσαν σωστά παληκάρια, γεμάτα απο το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας αυτό το χρώμα,της σημαίας, της πατρίδας. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων αποφάσισε να αποδώσει την μέγιστη τιμή στους αδικοχαμένους πιλότους του μοιραίου F-4 Φάντομ, με τον κωδικό 507 στο ουραίο, που συνετρίβη τη Δευτέρα (30.01.2023) στη θαλάσσια περιοχή 8 ναυτικά μίλια δυτικά του Κατάκολου.

Kατόπιν εισήγησης του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ) σε έκτακτη, διά περιφοράς, συνεδρίασή του χθες (01.02.2023) το απόγευμα αποφάσισε την προαγωγή των δυο πιλότων του Φάντομ, του 31χρονου Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη και του 29χρονου Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, στον τιμητικό βαθμό του αντιπτέραρχου (newsit)

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version