ΚΟΣΜΟΣ

Αδέρφια έκαναν καντάδα στην μητέρα τους που είναι βαριά άρρωστη

Viral έγιναν με μία συγκινητική έκπληξη που έκαναν στη μητέρα τους, η οποία είναι βαριά άρρωστη και βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ασθένειάς της, δύο δίδυμα αδέρφια, καθώς δεν μπορούν να την επισκεφθούν λόγω του κορoνοϊού.

Τα δυο αδέρφια θέλησαν να αξιοποιήσουν στο έπακρο το περιορισμένο χρονικό διάστημα που τους έχει μείνει και μιας και δεν μπορούν να τη δουν εξαιτίας του κορoνοϊού, αποφάσισαν να της κάνουν έκπληξη έστω και από μακριά, βάζοντας κάποιον να της κάνει καντάδα, τραγουδώντας της, τη διαχρονική επιτυχία του Μπεν Ε. Κινγκ, «Stand By Me». Φυσικά, κατέγραψαν σε βίντεο το τρυφερό αυτό στιγμιότυπο.

Ο λόγος για την 66χρονη Μορίν Τέιλορ, από το North Yorshire της Αγγλίας, η οποία πριν από 10 χρόνια, διαγνώστηκε με Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (COPD), και τώρα βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι, ενώ χρειάζεται 24ωρη φροντίδα.

Ετσι, το Σάββατο, οι 43χρονοι γιοι της, Στίβεν και Ρίτσαρντ Τέιλορ, ζήτησαν τη βοήθεια του καλού τους φίλου και τραγουδιστή Γκάρεθ Γίρσλεϊ, να της κάνει καντάδα έξω από το κέντρο φροντίδας όπου βρίσκεται, στην περιοχή Ρέντκαρ.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο με την καντάδα:

Στο βίντεο βλέπουμε τους τρεις άνδρες να στέκονται κάτω από το μπακλόνι της Μορίν, με την ίδια να έχει βγει έξω, να τους χαιρετά, να χαμογελά και να απολαμβάνει το αγαπημένο της τραγούδι, αλλά και το «My Girl», από τους The Temptations, το οποίο και σιγοτραγουδά. Έξω από το γηροκομείο έχει συγκεντρωθεί κόσμος ο οποίος ενθουσιασμένος χειροκροτά.

Τα δύο αδέλφια προχώρησαν σε αυτήν την κίνηση, αφού οι γιατροί είπαν στην Μορίν ότι δεν της έχει απομείνει πολύς χρόνος. Τα παιδιά της, συντετριμμένα στο άκουσμα της είδησης, δεν μπορούσαν επίσης να πιστέψουν ότι δεν θα μπορούσαν να δουν τη μαμά τους λόγω του νέου κορoνοϊού.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version