ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έφυγε με βαθμό από τη Βέροια ο Πανθρακικός

Η Βέροια σε ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι της πέταξε βαθμούς, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ (0-0) με τον Πανθρακικό, για την 17η αγωνιστική της Super League.

Οι γηπεδούχοι είχαν μοναδική ευκαιρία για να πάρουν τους βαθμούς της νίκης, όμως στο 65ο λεπτό ο Κόλα σημάδεψε με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασιάδη.

Στο 21ο λεπτό ο Πανθρακικός είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στον αγώνα όταν ο Ντιγκινί σούταρε από τα όρια της περιοχής, όμως ο Λόπεθ έδιωξε εντυπωσιακά.

Επτά λεπτά αργότερα, η Βέροια είδε το σουτ του Κόλα έξω από την περιοχή να μπλοκάρει ο Αθανασιάδης, ενώ στο 40` ο ίδιος παίκτης έπιασε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής εκμεταλλευόμενος και την λάθος έξοδο του Αθανασιάδη, όμως ο Παπαγεωργίου έδιωξε την μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, η Βέροια έχασε νέα τεράστια ευκαιρία.

Ο Ναζλίδης έκανε την καρφωτή κεφαλιά μετά το κόρνερ του Γεωργιάδη, όμως ο Αθανασιάδης με εκπληκτική επέμβαση κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Η πίεση της Βέροιας εντάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όμως ουδεμία στιγμή μπόρεσε να αξιοποιήσει κάποιες από τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Στο 65` λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Κόλα με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Άρτσε, έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο Κόλα απείλησε, αλλά το σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ο Πανθρακικός λίγο έλειψε να «κλέψει» τους βαθμούς της νίκης, όμως στο 69` η κεφαλιά του Μελίσση πέρασε δίπλα από το δεξί «γάμα» της εστίας του Λόπεθ. Το ματς ολοκληρώθηκε με ακόμη μία ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Μπατιόν στο 86`, όμως η Μελίσσης έδιωξε πάνω στη γραμμή με το κεφάλι.

Κίτρινες κάρτες: Μαλόν – Μεχία

Βέροια (Γιώργος Γεωργιάδης): Λόπεθ, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Όστοϊτς (75` Νάστος), Μαλόν, Μπατιόν, Άρτσε, Μαγέφσκι (60` Αμπντούν), Ναζλίδης, Γεωργιάδης, Κόλα (81` Καϊκούτ).

Πανθρακικός (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Ντιγκινί, Λαδάκης (73` Ηλιάδης), Μπουγαΐδης, Χαβίτο, Μεχία, Βάλτερ (58` Χασομέρης), Ροτζέριο Μάρτινς (53` Ντε Σόουζα

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version