ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφυγε απο την ζωή πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας Κώστας Ευθυμιάδης (Video)

Πέθανε χθες βράδυ στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλεύονταν ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας Κώστας Ευθυμιάδης σε ηλικία 71 ετών  , ταλαιπωρημένος τους τελευταίους 6 περίπου μήνες από τον καρκίνο.  Η κηδεία του θα γίνει αύριο Κυριακή στις 11 το πρωί στο Χορτοκόπι. Ο Κώστας Ευθυμιάδης ήταν καθηγητής φιλόλογος. Εξελέγη νομαρχιακός σύμβουλος Καβάλας με σταθερή αρμοδιότητα τον τουρισμό. Μετά το 2009 ασχολήθηκε με τα κομματικά της ΝΔ,  και για δύο θητείες διετέλεσε  πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας.

  «Η Καβάλα χάνει έναν βαθύ γνώστη της αρχαιοελληνικής παιδείας και της ποντιακής ιστορίας, παιδείας και πολιτισμού. Η ΝΔ χάνει έναν ιδεολόγο αγωνιστή», έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook  ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θ. Μαρκόπουλος για τον θάνατο του Κ. Ευθυμιάδη . Δελτίο τύπου εξέδωσε και η ΝΟΔΕ Καβάλας, για τον Θάνατο του  πρώην προέδρου  της ΝΟΔΕ.

Σήμερα χάσαμε έναν ακούραστο δάσκαλο, έναν φίλο, έναν συνεργάτη, έναν συναγωνιστή. Σήμερα η παράταξή  μας  είναι φτωχότερη .

Ο Κώστας Ευθυμιάδης με τις πράξεις  και τα λόγια του δίδαξε την ειλικρίνεια, την εντιμότητα, πίστευε ότι η υποκρισία δε κερδίζει πάντα και ότι οι συγκρούσεις, τις οποίες δεν φοβήθηκε ποτέ για να υπερασπισθεί τις απόψεις του, πηγαίνουν τον άνθρωπο μπροστά όταν είναι για το δίκαιο και  καλό του τόπου μας. Ήταν περήφανος  για την ποντιακή του καταγωγή και μοναδικός γνώστης  της ιστορίας μας και δεν έπαψε ποτέ να διαβάζει. Μέχρι τέλους αγωνίστηκε δυνατά  για τη ζωή του, όπως  έκανε πάντα.

Όλα τα  μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. της ΝΔ Καβάλας και όλα τα μέλη  των ΔΗΜ.Τ.Ο. της ΝΔ Καβάλας, Παγγαίου, Νέστου και Θάσου εκφράζουμε στην οικογένειά του τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια   μας.

 

 

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version