Quantcast
Connect with us

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έτοιμος να ανακοινώσει υποψηφιότητα για Περιφερειάρχης δηλώνει στους φίλους του και ο Τοψίδης

Η επίσημη ανακοίνωση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, για τους 6 νυν Περιφερειάρχες που θα στηρίξει το κόμμα του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαίου 2019, ανάμεσα τους και τον Χρήστο Μέτιο στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, φαίνεται να άνοιξε τους “ασκούς του αιόλου” στην περιοχή μας. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, σχεδόν αμέσως… έτρεξε να ανακοινώσει ότι θα είναι ανεξάρτητος υποψήφιος Περιφερειάρχης, για να μην τον προλάβει κάποιος άλλος απ’ τον χώρο της Ν.Δ και κάνει το ίδιο. Το αστείο είναι ότι στην ανακοίνωση του αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: “αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία μιας αξιόλογης και ικανής ομάδας, ανεξάρτητης και ακηδεμόνευτης”. Τόσο καιρό ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης περίμενε μήπως γίνει το… θαύμα και πάρει αυτός το χρίσμα από τη Ν.Δ και τώρα που αυτό πήγε στον Μέτιο, μιλάει για ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη ομάδα. Πολύ θα ήθελε φυσικά να είναι και εξαρτημένος και κηδεμονευόμενος απ” το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τοψίδης σε φίλους του: “Προχωράω κανονικά

και θα είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος”

Την ίδια στιγμή, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου αλλά και επικεφαλής τν Επιμελητηρίων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης, έλεγε χθες βράδυ στους φίλους του οι οποίοι μιλούσαν μαζί του μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ότι ισχύει η απόφαση του να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης. “Προχωράω κανονικά και θα είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος”, ήταν η χαρακτηριστική του φράση, αν και ο ίδιος ήλπιζε ως την τελευταία στιγμή πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του μπορεί να έδιναν σε αυτόν το χρίσμα της Ν.Δ.

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που υποστηρίζουν πως δεν θα κάνει τελικά το βήμα αυτό και να είναι “αντάρτης” κόντρα στην επιλογή της Ν.Δ, γιατί δεν θα ήθελε να πάει κόντρα στον Πρόεδρο της για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Είναι σίγουρα μια αρκετά δύσκολη απόφαση, αφού θα πρέπει να… ζυγίσει πολλά. Με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να είναι πρώτο στις προτιμήσεις του κόσμου και να θεωρείται η επόμενη Κυβέρνηση, σίγουρα το σκέφτεται αν θα βρεθεί απέναντι στον επίσημο υποψήφιο του.

Πότε πάντως θα ανακοινώσει την οριστική του απόφαση είναι ρίσκο να το πει κάποιος, αφού εδώ και τρεις μήνες όλο διαβεβαίωνε πως θα αποφασίσει από στιγμή σε στιγμή και φτάσαμε μέσα Οκτωβρίου.

Click to comment

Απάντηση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλήθος πιστών στην συνάντηση των Επιταφίων στον Δημοτικό Κήπο της Καβάλας

Πλήθος πιστών συγκεντρώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής στην συνάντηση των επιταφίων στον Δημοτικό Κήπο της Καβάλας.

Συγκεκριμένα τέσσερις επιτάφιοι από τους ιερούς ναούς Αγίου Ιωάννη, Αγίου Παύλου, Αγίου Νικολάου και Αγίου Γεωργίου συγκεντρώθηκαν στον Δημοτικό Κήπο της πόλης.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Καβάλα | Η περιφορά του Επιταφίου στα κοιμητήρια της πόλης απο ψηλά

Στον χώρο των Δημοτικών Κοιμητηρίων της Καβάλας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής 14 Απριλίου 2023 η πρώτη περιφορά Επιταφίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου.

Continue Reading

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mε κατάνυξη η περιφορά του επιταφίου στα Δημοτικά Κοιμητήρια της Καβάλας

Με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε και φετός οπως κάθε Μ.Παρασκευή, η περιφορά τoυ επιταφίου στα Δημοτικά Κοιμητήρια της Καβάλας, παρουσία τοπικών και πολιτικών φορέων της Π.Ε. Καβάλας αλλά και εκατοντάδων πολιτών.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en