ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Έρευνα Prorata | Τρίτος δημοφιλέστερος Υπουργός ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Η  PRORATA S.A διεξήγαγε πανελλαδικής κάλυψης έρευνα σε δείγμα 2047 ατόμων κατά το διάστημα 11-14 Ιουλίου 2022, διερευνώντας τη δημοφιλία των πολιτικών αρχηγών καθώς και αυτή των προσώπων της κυβέρνησης και της σκιώδους κυβέρνησης της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει σταθερά o δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός, με το 44% να δηλώνει πως σίγουρα ή μάλλον τον συμπαθεί ως πρόσωπο. Ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας, με 37% θετικές εντυπώσεις, ποσοστό αυξημένο κατά 3% συγκριτικά με την τελευταία μέτρηση της PRORATA. Τρίτος στη σχετική λίστα, ο Νίκος Ανδρουλάκης, συγκεντρώνοντας στον δείκτη συμπάθειας ποσοστό 32%, Ακολουθεί ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, με ποσοστό 29%, ο Γιάνης Βαρουφάκης με 20% Και τέλος ο Κυριάκος Βελόπουλος, καταγράφοντας το μεγαλύτερο ποσοστό αντιπάθειας (81%) και αναμενόμενα το μικρότερο ποσοστό συμπάθειας (10%).

Μεταξύ των προσώπων της κυβέρνησης, ως τα δημοφιλέστερα στο ευρύ κοινό ανεξαρτήτως εκλογικής προτίμησης καταγράφονται ο Νίκος Δένδιας και ο Κυριάκος Πιερρακάκης με 65%.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version