ΔΡΑΜΑ

Ένωση Κυριών Δράμας | Με επιτυχία η «Χριστουγεννιάτικη γιορτή με τίτλο “Μηνύματα Αγάπης”

Με απόλυτη επιτυχία και σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή με τίτλο «Μηνύματα Αγάπης» της Ένωσης Κυριών Δράμας – Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας,

Στην γιορτή που έγινε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022, στις 18:00 μ.μ., στην Στρατιωτική Λέσχη Δράμας. πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα «Η αγάπη σαν δυνατότητα» από τον Αρχιμανδρίτη Γεράσιμο Βλατίτση, ενώ προσωπικά Μηνύματα Αγάπης απηύθυναν η κα Αλαγκιοζίδου Όλγα, εκπρόσωπος του Παραρτήματος Δράμας του Συλλόγου «ΛΑΜΨΗ», η κα Βλαχοπούλου Όλγα, στιχουργός, συγγραφέας, η κα Γκόγκου Φωτεινή, δημοσιογράφος, Γραμματέας ΟΕΒΕ Δράμας, κα Μίκικη Άρτεμις, οικονομολόγος, υπεύθυνη οικονομικής διαχείρισης προγραμμάτων της Ένωσης Κυριών Δράμας – Σ.Α.Φ. και η κα Μπακοπούλου Ειρήνη, δικηγόρος, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Κυριών Δράμας – Σ.Α.Φ., Συνήγορος του Πολίτη.

Η Πρόεδρος του φορέα, κα Αλίκη Τσιαμούρα, τίμησε την κα Αλίκη Πετρίδου ως γυναίκα – πρότυπο για την μακρόχρονη και ουσιαστική συμμετοχή της στα κοινά. Την εκδήλωση έκλεισε εορταστικά η χορωδία της Ένωσης Κυριών Δράμας – Σ.Α.Φ., υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του κ. Λευτέρη Καλλινικίδη, ενώ την πλαισίωσαν μουσικά συνοδεία βιολιού και κιθάρας η κα Μαρία Σταυριανίδου και ο κ. Βασίλειος Κυριακίδης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version