ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ένταση στη Βουλή – Θεοδωράκης | Είστε υποκριτές, τα παιδιά σας σπουδάζουν σε ιδιωτικά σχολεία

«Ο Τσίπρας είναι επίτιμος διδάκτορας σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο».

Ένταση σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη Βουλή, με αφορμή μια φράση του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη. Η ατμόσφαιρα ήταν ήδη τεταμένη από το πρωί, που ξεκίνησε η συζήτηση για την Παιδεία με την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ωστόσο, η κατάσταση ξέφυγε όταν ο κ. Θεοδωράκης χαρακτήρισε «υποκριτές» όσους υπερασπίζονται την κατάργηση της ιδιωτικής εκπαίδευσης, αλλά ταυτόχρονα στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία. Παράλληλα, ο κ. Θεοδωράκης επιτέθηκε προσωπικά στον πρωθυπουργό λέγοντας πως είναι επίτιμος  διδάκτορας σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο.

Τσίπρας κατά Μητσοτάκη για τηλεοπτικές άδειες, θαλασσοδάνεια και χρέη κομμάτων

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσίπρας τον Μάρτιο του 2016 δέχτηκε τον τίτλο του επίτιμου διδάκτορα Πολιτικής Οικονομίας σε Τουρκικό Πανεπιστήμιο.

«Έχετε τα παιδιά σας στα ιδιωτικά σχολεία. Ο κ. Τσίπρας έχει τα παιδιά του σε ιδιωτικά σχολεία. Η υποκρισία σας δεν γίνεται ανεκτή. Να σας θυμίσω πως, πριν από εσάς οι χουνταίοι έιχαν απορρίψει τα ιδιωτικά πανεπιστήμια», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Θεοδωράκης και δέχτηκε πυρά από βουλευτές που βρίσκονταν στα έδρανα της Βουλής.

 Μητσοτάκης | Ό,τι έχετε νομοθετήσει στην Παιδεία, θα το καταργήσουμε
 
 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version