ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έναρξη εγγραφών των Αγώνων Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου – VFT 2020 τον Ιούλιο

Κάθε χρὀνο αυτή περίπου την εποχἠ, η διοργάνωση των αγώνων του VFT προανήγγειλε την ἐναρξη των εγγραφών που ξεκινούσε περίπου στις 20 Μαΐου.

Η πανδημία όμως του Covid-19 µας έφερε μπροστά σε µια νέα πραγματικότητα. Με τα μέχρι τώρα δεδοµένα η πολιτεία έχει δώσει οδηγίες υγιεινής και ισχύουν ορισμένες απαγορεύσεις – περιορισμοί, αλλά συγκεκριµένα για τους αγώνες δεν έχουν ξεκαθαριστεί ακόµη πολλά, ακόµη και αν επιτρέπεται η διεξαγωγή τους.

Φαίνεται ότι οι αγώνες του φθινοπώρου (ειδικά αυτοί που διεξάγονται στα βουνά µε σχετικά µικρό αριθμό συμμετοχών) δεν θα επηρεαστούν και θα διεξαχθούν κανονικά, αλλά σίγουρα µε αυξημένα µέτρα προστασίας και υγιεινής των αθλητών – εθελοντών – θεατών.

Ο Δήμος Παρανεστίου και η ομάδα που ασχολείται µε τους αγώνες θα ξεκινήσει τις βασικές προετοιμασίες αλλά ταυτόχρονα θα παρακολουθεἰ τις εξελίξεις της πανδηµίας και των οδηγιών απὀ την πολιτεία.

Για να µην ταλαιπωρούμε τους ενδιαφερόμενους δρομείς, αλλά και για να έχουμε καλύτερη εικόνα για τις προυποθέσεις διεξαγωγἠς των αγώνων, θα ξεκινήσουμε αργότερα την έναρξη των εγγραφών, στις 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020. Μέχρι εκείνη την ημερομηνία θα σας ενημερώσουμε αν υπάρχει κάποια ουσιαστική µεταβολή – εξέλιξη και σε κάθε περίπτωση λίγες μέρες πριν από την έναρξη των εγγραφών θα ανακοινώσουµε τις λεπτομέρειες της διαδικασίας των εγγραφών αλλά και τις αλλαγές στους αγώνες µας που θα επιφέρουν τα µέτρα προφύλαξης απὀ τον Covid-19.

Ευχόμαστε να παραμείνετε υγιείς, συνεχίζοντας την οποιαδήποτε προετοιµασία µε θετική διάθεση και αισιοδοξία!

Εκ µέρους των αγώνων του VFT

Οι τεχνικοί διευθυντές

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version