ΚΑΒΑΛΑ

Έναρξη εγγραφών και μαθημάτων από το Θεατρικό καλλιτεχνικό Εργαστήρι της ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΝΑΒΑΣΙΣ

Στον τέταρτο χρόνο της λειτουργίας του μπαίνει το Θεατρικό καλλιτεχνικό Εργαστήρι της Θεάτρου Ανάβασις που διευθύνει η ηθοποιός Μαρία Καραβία.

Οι προσπάθειες της ιδίας και των συνεργατών της ( Βένια Πουλή, Νένα Ποταμίδου, Βάσω Ζήσου, Σταυρούλα Γκουλούση) τα προηγούμενα τρία χρόνια, προμηνύουν μια πετυχημένη μελλοντική πορεία. Κάθε χρόνο, παρόλη την κρίση, αυξάνονται αργά αλλά σταθερά οι μαθητές και το αποτέλεσμα φαίνεται στις θεατρικές παραστάσεις που παρουσιάζουν όλοι μαζί, τα Χριστούγεννα και στο τέλος της εκπαιδευτικής χρονιάς.

Όλο και περισσότεροι γονείς, αντιλαμβανόμενοι την αναγκαιότητα της πνευματικής και καλλιτεχνικής ανάπτυξης της προσωπικότητας των παιδιών τους μέσω της θεατρικής παιδείας, και αναγνωρίζοντας την αξιόλογη αυτή θεατρική δραστηριότητα στην πόλη μας, τα εμπιστεύονται στα χέρια των έμπειρων εκπαιδευτών στον όμορφο αυτό πολιτιστικό χώρο, όπου μια φορά την εβδομάδα, διδάσκονται θεατρικό και μουσικό παιχνίδι, χορό-κινησιολογία, υποκριτική, αυτοσχεδιασμό, ορθοφωνία, τραγούδι, ζωγραφική-κατασκευές. Τα τμήματα που λειτουργούν είναι: παιδικά (4-7 ετών και 8-12 ετών), εφηβικά, ενηλίκων και ατόμων με ειδικές δεξιότητες(ΑΜΕΑ). Επίσης τμήμα γυμναστικής και χαλάρωσης (πιλάτες) για κυρίες. Οι εγγραφές άρχισαν ήδη και τα μαθήματα ξεκινάνε την Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες και εγγραφές:
Τρίτη-Παρασκευή 18:00-20:30 και Σάββατο 10:30-13:30.
Για πρωινά ραντεβού μετά από συνεννόηση στο τηλέφωνο 6976879029.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version