ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έμειναν στο μηδέν ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης

Ισόπαλοι χωρίς σκορ έμειναν ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης στην άδεια Τούμπα. Οι δύο ομάδες πρόσθεσαν από ένα βαθμό στη συγκομιδή τους μετά το στείρο… 0-0 για την 28η αγωνιστική της Super League.

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να δώσει λύση στο αμυντικό του πρόβλημα, καθώς στα τελευταία παιχνίδια δέχθηκε πολλά γκολ και τελικά την… πάτησε στην επίθεση! Στο πρώτο μέρος ο «Δικέφαλος» έδωσε χώρο στον Αστέρα και μάλιστα στο πρώτο μέρος οι Αρκάδες είχαν κατοχή 62-38%!

Πάντως στο 30’ ο Ρατς με διαγώνιο σουτ απείλησε τον Αστέρα, ενώ νωρίτερα ο Ζησόπουλος βγήκε νικητής δύο φορές στη μάχη με τον Μακ. Ο ΠΑΟΚ έχει να επιδείξει επίσης μία κεφαλιά από τον Βίτορ, μετά από κόνρερ του Περέιρα.

Στο 48’ με σουτ του Μακ δεν ήταν ικανό να νικήσει τον Θεοδωρόπουλο, ενώ στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ πήρε μικρή ώθηση από την είσοδο του Σαλπιγγίδη. Στο 58′ ο Παντελιάδης έδιωξε την μπάλα πριν ρίξει στο έδαφος τον φορ του ΠΑΟΚ και έτσι απέφυγε το πέναλτι, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Σαλπιγγίδης έβγαλε τη σέντρα, αλλά η κεφαλιά του Αθανασιάδη πέρασε άουτ.

Ο Αστέρας απείλησε με δύο μακρινά σουτ του Λούι, ενώ στο 80′ ο Κάτσε αποβλήθηκε και άφησε τον «Δικέφαλο» με δέκα παίκτες. Μέχρι το τέλος τίποτα δεν άλλαξε και το σκορ δεν άνοιξε ποτέ!

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 0-0 (Novasports 1)

Γκολ: –

Κίτρινες κάρτες: Κάτσε – Γκοϊάν

Κόκκινες κάρτες: 80′ Κάτσε

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης):
Ιτάνζ, Σκόνδρας, Ρικάρντο Κόστα, Βίτορ, Ρατς, Κάτσε, Νομπόα, Γκολάσα (87′ Κίτσιου), Περέιρα (57′ Σαλπιγγίδης), Μακ (80′ Τζιόλης), Αθανασιάδης.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Λούι, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Μουνάφο (90′ Κουρμπέλης), Ιγκλέσιας, Μάσα, Γιαννιώτας (70′ Μπαντιμπανγκά), Ρόλε (77′ Πάρα), Μπαράλες.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version