ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έλαμψε στο τέλος ο Αστέρας, 1-0 τον Ατρόμητο

O Aστέρας Τρίπολης αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι με τον Ατρόμητο, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Oι Αρκάδες χάρη σε τέρμα του Φερνάντες στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης επικράτησαν με 1-0 των Περιστεριωτών και έφτασαν τους 21 βαθμούς, περνώντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι είναι ακριβώς πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη του υποβιβασμού με μόλιε εννέα πόντους.

Ο Ατρόμητος μπήκε πιo δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απέκτησε την υπεροχή στην μεσαία γραμμή, με τον ιδιαίτερα δραστήριο Ναπολεόνι να παίρνει αρκετές πρωτοβουλίες. Ωστόσο οι δύο ομάδες αποδείχθηκαν αναποτελεσματικές στην επιθετική λειτουργία, καθώς στο πρώτο 45λεπτο, σημειώθηκαν δύο καλές φάσεις.

Αρχικά, στο 18ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ, αλλά ο Μπαντής μπλόκαρε το σουτ του Λε Ταλέκ στην κίνηση, από την σέντρα του Κούρου από την αριστερή πτέρυγα, ενώ στο 30ο λεπτό, ο Ιγκλέσιας σέντραρε, ο Μάσα στόπαρε την μπάλα και σούταρε δυνατά, αλλά ο Γκορμπούνοφ απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ακόμη περισσότερο, καθώς οι δύο προπονητές, έδωσαν μεγαλύτερη έμφαση στην αμυντική τακτική. Σε μία από τις ελάχιστες αξιόλογες φάσεις, στο 65ο λεπτό, ο Ναπολεόνι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και απέναντι στον Μπαντή, αλλά ο Ζησόπουλος με εντυπωσιακή προβολή, κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα την κατάλληλη στιγμή.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι πίεσαν τους παίκτες του Ατρομήτου σε μία ύστατη προσπάθεια να φτάσουν στο γκολ και τελικά τα κατάφεραν στο 86ο λεπτό όταν ο Φερνάντες με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γκορμπούνοφ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Κίτρινες: Σανκαρέ, Λούϊ – Γοδόϊ, Κιβρακίδης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάϊκος Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Ιγκλέσιας, Μάσα (84` Φούντας), Κουρμπέλης, Παπαδόπουλος (72` Γιάννου), Μπερτόλιο, Λανθαρότε (63` Φερνάντες).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Κούρος, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Γοδόι (55` Μπάλας), Μπρίτο (90` Μπαστακός), Μπιτόλο, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Μαρσελίνιο (63` Μ.Στόϊτσεφ).

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version