Quantcast
Connect with us

MEDIA

Έκλεισε ένα χρόνο ζωής το VICE Greece

Ανάμεσα στις τρεις κορυφαίες εκδόσεις του VICE παγκοσμίως σε επίπεδο ανάπτυξης βρίσκεται σήμερα η ελληνική!

Το VICE Greece συμπλήρωσε πλέον ένα χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας και έχει ήδη κατακτήσει το νεανικό κοινό στην Ελλάδα με θέματα που μιλούν στην καρδιά της generation Y, η οποία αναζητά την πληροφορία στην πρωτογενή της μορφή, χωρίς ερμηνείες, χωρίς κλισέ και χωρίς συναισθηματικούς εκβιασμούς.

Υπό την καθοδήγηση του Marco Struecker, Managing Director του VICE GREECE, αλλά και Managing Director του VICE για ολόκληρη την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, το VICE Greece βρίσκεται πλέον ανάμεσα στο Top 3 του VICE παγκοσμίως σε επίπεδο ανάπτυξης, ενώ έχει ήδη κερδίσει δύο βραβεία στην Ελλάδα. Την ίδια στιγμή, το VICE συνεχίζει δυναμικά την επέκτασή του σε όλη την περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.

Ο Marco Struecker δήλωσε σχετικά: «To VICE Serbia, ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2014 και έχει ήδη ξεπεράσει τις αρχικές μας προσδοκίες, ενώ επόμενο βήμα για την επέκταση του VICE, αποτελεί η Ρουμανία, όπου η στρατηγική συμμαχία του Ομίλου μας με το VICE ανέλαβε τη διαχείριση του VICE Romania τον Ιανουάριο του 2015. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για όσα θα ακολουθήσουν και πιστεύουμε στην ταχεία εξάπλωσή του VICE σε όλη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη!»

Όσο για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του VICE Greece;

Όπως λέει και ο Θανάσης Τρομπούκης, Editor in Chief του VICE GREECE… «Ήταν μία πλήρης χρονιά. Με δημιουργικότητα, επιτυχίες, διαφωνίες, ιδέες, άγχος, μοντάζ, εργασιακούς έρωτες και… προδοσίες. Είχε όλα τα συστατικά δηλαδή που κάνουν ένα νέο Μέσο Ενημέρωσης στην Ελλάδα να φτάσει από το μηδέν, στο ένα εκατομμύριο επισκέψεις μηνιαίως και τους 165.000 followers στα social media».

Το VICE Greece, μέσα σε λίγους μόλις μήνες παρουσίας στο ελληνικό διαδίκτυο, κατόρθωσε να κερδίσει δύο βραβεία στα Digital Media Awards, αποδεικνύοντας περίτρανα πως ήρθε για να μείνει! Το πρώτο χρυσό ήρθε στην κατηγορία «Best Original Reporting» και αφορά την προβολή και παρουσίαση μοναδικού ειδησεογραφικού περιεχομένου (είδηση – άρθρο – αφιέρωμα) στο πλαίσιο των βέλτιστων πρακτικών ανάπτυξης και διαχείρισης περιεχομένου. Το δεύτερο χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στο VICE GREECE στην κατηγορία «Best New Entry»και αφορά πρωτοεμφανιζόμενα (2012 – 2014) Web/ Mobile Sites περιεχομένου.

Και τα βραβεία δεν σταμάτησαν εκεί! Ο Γιώργος Μουτάφης διακρίθηκε με διεθνές βραβείο για το ντοκιμαντέρ του VICE «Απόδραση από την Ελλάδα».

Click to comment

Απάντηση

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 25-03-2024

Continue Reading

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 18-03-2024

Continue Reading

MEDIA

Εφημερίδα ΑΝΑΛΥΤΗΣ 11-03-2024

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en