Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Έκκληση για εμβολιασμό από την ιατρική κοινότητα Καβάλας

Οι Επιστήμονες Υγείας σε επαγρύπνηση και εγρήγορση οφείλουμε να κρούσουμε τον κώδωνα του κινδύνου για τη Δημόσια Υγεία. Η πανδημία μαίνεται, κυρίως λόγω της χαμηλής εμβολιαστικής κάλυψης. Η Νόσος Covid-19 από ήπια μέχρι και θανατηφόρα, δυστυχώς θα ταλαιπωρεί αρκετούς ασθενείς ως χρόνιο πολυσυστηματικό σύνδρομο. Κάνουμε έκκληση στους Ιατρούς, Οδοντιάτρους, Φαρμακοποιούς που είναι σε αναστολή ή αποχή επιδεικνύοντας ενσυναίσθηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης να σπεύσουν παραδειγματικά να εμβολιαστούν και να στελεχώσουν το «αδύναμο» σύστημα υγείας αυτήν τη δυσοίωνη εποχή.

Σ΄αυτό το σημείο διευκρινίζουμε ότι οι Επιστημονικοί Σύλλογοι δεν είναι αρμόδιοι για τον έλεγχο των εμβολιασμών των Ιατρών, Οδοντιάτρων, Φαρμακοποιών.
Οι Επιστημονικοί Σύλλογοι ζητούν πιστή εφαρμογή του Νόμου περί υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και στις ιδιωτικές δομές Υγείας. Κάνουμε έκκληση στους αναποφάσιστους φοβισμένους συνανθρώπους μας να εμπιστευτούν την Παγκόσμια Επιστημονική Κοινότητα που υποστηρίζει την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των εμβολίων έναντι της βαριάς νόσησης από Κορονοϊό και να εμβολιαστούν άμεσα.

Κάνουμε έκκληση στους ευαίσθητους συνανθρώπους μας να θωρακιστούν και με το εμβόλιο της γρίπης, καθώς τα επιστημονικά δεδομένα δείχνουν ότι αναμένεται έξαρση της γρίπης με την άφιξη του χειμώνα και το συνωστισμό στους κλειστούς χώρους. Είναι χρέος όλων μας να προστατεύσουμε την Κοινωνία και το μέλλον των παιδιών μας με τον εμβολιασμό και την πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας. Είναι αδιαμφησβήτητα χρέος της Πολιτείας να ενισχύσει τις Δημόσιες Δομές Υγείας, να επιτείνει την επιδημιολογική παρατήρηση, αλλά και την αυστηρή επιτήρηση της συμμόρφωσης στα μέτρα προάσπισης της Δημόσιας Υγείας.

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Ανάσταση με πυροτεχνήματα | Eικόνες από drone στην Καβάλα

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Η Ανάσταση του Κυρίου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως

Με την προβλεπομένη εκκλησιαστική τάξη εορτάσθηκε το Άγιο Πάσχα στην Ελευθερούπολη.

Η τελετή της Αναστάσεως πραγματοποιήθηκε στην αυλή του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου με προεξάρχοντα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο, πλαισιωμένο υπό των Ιερών του Μητροπολιτικού Ναού.

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Με λαμπρότητα η Ανάσταση στις Σέρρες

Με τη δέουσα λαμπρότητα τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην πόλη των Σερρών η Ανάσταση χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας Θεολόγου.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en