Quantcast
Connect with us

ΕΒΡΟΣ

Έβρος | Τρόμος για την οικογένεια του βουλευτή Κελέτση – Διαρρήκτες μπήκαν τα ξημερώματα σπίτι του

Τον τρόμο έζησε η οικογένεια του βουλευτή Eβρου της Νέας Δημοκρατίας Σταύρου Κελέτση τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του στην Αλεξανδρούπολη.

Την ώρα που οι άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του βουλευτή η οικογένεια του κοιμόταν, ενώ ο ίδιος απουσίαζε στη Σαμοθράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το evros-news.gr, οι κακοποιοί αφαίρεσαν χρυσαφικά και χρήματα αλλά δεν πείραξαν κανένα από τα άτομα της οικογένειας.

evros-news.gr

Click to comment

Απάντηση

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Τον αναζητούσε η Γερμανία για σεξουαλικά εγκλήματα – Πώς πιάστηκε στον Έβρο ο αλλοδαπός

Καταφύγιο στην Ελλάδα είχε βρει ένας αλλοδαπός, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι αναζητείτο από τις αρχές της Γερμανίας με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης που είχαν εκδώσει σε βάρος του για σεξουαλικό εξαναγκασμό, σεξουαλική παρενόχληση και διάδοση πορνογραφικού υλικού.

Ο αναζητούμενος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, όταν εμφανίστηκε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων στον Έβρο με σκοπό να περάσει στο τουρκικό έδαφος, αλλά κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του έχει εκδοθεί το διωκτικό έγγραφο. Έτσι, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα Εφετών Θράκης στην Κομοτηνή, ο οποίος δρομολογεί την έκδοσή του στην Γερμανία.

Τον αναζητούσε η Αλβανία

Αγγελία διεθνών αναζητήσεων των αλβανικών αρχών εκκρεμούσε σε βάρος ενός αλλοδαπού που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας σε μια περιοχή των Ιωαννίνων. Όπως διαπιστώθηκε κατά τον έλεγχο των στοιχείων του, κατηγορείται στην γειτονική χώρα για το αδίκημα της παράλειψης καταγγελίας εγκλήματος, για το οποίο αντιμετωπίζει μέγιστη ποινή φυλάκισης τριών ετών. Ο διεθνώς διωκόμενος αλλοδαπός οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων.

Στη Φλώρινα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 44χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Δυτικής Μακεδονίας, για εκβίαση. Ο 44χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας που διέταξε τον εγκλεισμό του σε κατάστημα κράτησης, καθώς η υπόθεση έχει τελεσιδικήσει.

Continue Reading

ΕΒΡΟΣ

Αλεξανδρούπολη: Αναβλήθηκε η δίκη του καθηγητή που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας

Αναβλήθηκε από το Τριμελές Πλημελειοδικείο Αλεξανδρούπολης για τις 19 Απριλίου η δίκη του καθηγητή που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή μαθήτριας, καθώς και διατάραξη λειτουργίας του σχολείου.

Το δικαστήριο έκανε αποδεκτό το αίτημα της υπεράσπισης του 46χρονου καθηγητή λόγω απουσίας της 17χρονης μαθήτριας,

 

Continue Reading

ΕΒΡΟΣ

Απολογούνται αύριο οι παιδαγωγοί από την Αλεξ/πολη που κατηγορούνται ότι έκλειναν παιδιά σε δωμάτιο

Εισαγγελική έρευνα προκάλεσαν οι καταγγελίες γονιών ότι δύο βρεφονηπιοκόμοι σε δημοτικό βρεφονηπιακό σταθμό στην Αλεξανδρούπολη έκλειναν τα παιδιά σε μια μικρή αποθήκη, ως διδακτικό μέτρο.

Ο εισαγγελέας παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετούνται πράξεις που διώκονται ποινικά, όπως έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνου καθώς σύμφωνα με τις καταγγελίες οι δυο βρεφονηπιοκόμοι έκλειναν τα παιδιά σε μια αποθήκη στον βρεφονηπιακό σταθμό, την οποία ονόμαζαν «δωμάτιο αποσυμπίεσης».

Από την πλευρά του ωστόσο ο πρόεδρος των εργαζομένων του Δήμου Αλεξ/πολης Δημήτρης Παπαδόπουλος μιλώντας στο ENA Channel και στην εκπομπή Αναλυτής έδωσε μία άλλη εκδοχή της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en