ΔΡΑΜΑ

“Άσπρη μέρα” σε Καβάλα και Θάσο | Πολικό ψύχος σε Δράμα και Σέρρες

Θερμοκρασίες υπό το μηδέν στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, με το θερμόμετρο σε περιοχές της Μακεδονίας να δείχνει ακόμη και -11οC. Κλειστά παραμένουν τα σχολεία σε ορισμένους δήμους, ενώ σε άλλους αναμένεται να ανοίξουν μετά τις 09.00. Συναγερμός στο φράγμα του Έβρου

Το σκηνικό του χιονιά συνεχίζεται με επίκεντρο κατά κύριο λόγο τη Μακεδονία και την Ήπειρο, όπου και καταγράφονται σήμερα οι πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Παροδικές χιονοπτώσεις κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο. Στην Καβάλα είναι χαρακτηριστικό ότι χιόνισε από τις 9μιση το πρωί και για αρκετές ώρες με αποτέλεσμα σε πολλά σημεία της πόλης να το στρώσει, ενώ πυκνό χιόνι έπεφτε από νωρίς και στον Άγιο Σύλλλα όπου μάλιστα το έστρωσε ακόμη και στο δρόμο. Η έντονη χιονόπτωση δε ανάγκασε τον προιστ. Βθμιας Εκπ/σης Α. Βαγενά και τον Αντιδήμαρχο Γ. Φιλόσογλου να αποφασίσουν από κοινού το κλείσιμο των σχολείων για σήμερα.

Στην Θάσο οι κάτοικοι ξύπνησαν σε λευκό σκηνικό καθώς από τα χαράματα χιόνιζε ωστόσο η χιονόπτωση σταδιακά μειώθηκε στο ελάχιστο ωστόσο χρειάστηκε να κλείσουν τα σχολεία περισσότερο προλητπικά.

Στην Δράμα αντίθετα με τις υπόλοιπες περιοχές δεν χιόνισε σήμερα, ενώ κύριο χαρακτηριστικό του καιρού ήταν οι ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες που το πρωί στην πόλη έφθασαν τους 3 βαθμούς υπό το μηδέν.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version