ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρης-ΠΑΟΚ 0-0: Λευκή ισοπαλία στο clasico της Θεσσαλονίκης!

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το clasico της Θεσσαλονίκης, που διεξήχθη την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 3η αγωνιστική της Super League, καθώς Άρης και ΠΑΟΚ έμειναν στο μηδέν (0-0).

Aξίζει να σημειωθεί ότι η σέντρα του αγώνα έγινε με καθυστέρηση δέκα λεπτών, προκειμένου να καθαρίσει η ατμόσφαιρα, καθώς είχε απλωθεί ένα τεράστιο σύννεφο στο γήπεδο από τα καπνογόνα που άναψαν οι φίλαθλοι των γηπεδούχων, κατά την είσοδο των δύο ομάδων.

Το πρώτο ημίχρονο είχε ένταση, πάθος, δυνατές μονομαχίες, όχι όμως και γκολ. Στις λιγοστές φάσεις του πρώτου μέρους, ο Άρης απείλησε στο 35′ με το μακρινό σουτ του Μαντσίνι, που έδιωξε σε κόρνερ ο Κοτάρσκι και με το σουτ του Ντουκουρέ  ένα λεπτό αργότερα, που κατέληξε άουτ.

Η καλύτερη φάση των φιλοξενούμενων στο πρώτο μέρος ήταν στο 27′ η γυριστή κεφαλιά του Ντόουγκλας, μετά από εκτέλεση κόρνερ, που όμως δεν βρήκε στόχο.

Στο β΄ ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει στο 49′ ,όταν ο Μπράντον Τόμας έκανε την προβολή από τη μικρή περιοχή, βλέποντας τον Κουέστα να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή μέσα στην περιοχή του Εμπακατά από τον Κουλιεράκη. Πάντως ο Κοτάρσκι νίκησε κατά κράτος τον Γκρέι, που ανέλαβε την εκτέλεση, καθώς έπεσε σωστά και μπλόκαρε την μπάλα, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

TO XAMENO ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΓΚΡΕΪ

Μάλιστα ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ είχε νέα μεγάλη επέμβαση στο 54΄, διώχνοντας την μπάλα με τα ακροδάχτυλα, μετά το φαλτσαριστό σουτ του Μαντσίνι από τα όρια της περιοχής.

Άρης-ΠΑΟΚ 0-0 

Γκολ:

Κίτρινες: Ντιόπ (Άρης), Τσαούσης (ΠΑΟΚ), Nτουκουρέ (Άρης), Νταμπό (Άρης), Κούρτιτς (ΠΑΟΚ)

Κόκκινες: 90+6′ Νταμπό (Άρης), 90+6′ Ελ Καντουρί (ΠΑΟΚ)

Δοκάρια:

Άρης (Απόστολος Τερζής): Κουέστα – Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού – Ντουκουρέ, Ντιόπ (46′ Νταμπό), Μαντσίνι (80′ Ζερβινιό), Ματέο Γκαρσία (80′ Καμάτσο), Μανου Γκαρσία (69′ Ιτούρμπε), Γκρέι (64′ Πάλμα)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης (59′ Βιεϊρίνια), Ντάντας (59′ Μπίσεσβαρ), Κούρτιτς, Αουγκούστο, Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς (74′ Ελ Καντουρί), Μπράντον Τόμας (63′ Ολιβέιρα)

zougla.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version