ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άντεξε στα «Πηγάδια» ο Πανθρακικός, 0-0 με την Ξάνθη

Χωρίς νικητή και γκολ (0-0) ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Θράκης, που έριξε τη Δευτέρα την αυλαία της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η Ξάνθη είχε δύο δοκάρια ωστόσο δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του Πανθρακικού, ο οποίος τελικά κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από τα «Πηγάδια».

OI ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο αγώνας ξεκίνησε με μία μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 3΄ φλέρταρα με το 1-0, ωστόσο ο Λουσέρο είδε την μπάλα μετά το σουτ του να αποκρούεται αρχικά από τον Αθανασιάδη και εν συνεχεία να χτυπάει στο δεξί δοκάρι του Πανθρακικού.

Η Ξάνθη είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού σε όλο το πρώτο 45λεπτο, αλλά μέχρι το 38΄ δεν απείλησε άλλη φορά τους φιλοξενούμενους, που περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να διατηρήσουν το μηδέν στην άμυνα.

Οι γηπεδούχοι έχασαν άλλη μία μεγάλη ευκαιρία 12 λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, όταν ο Καπετάνος πλάσαρε τον Αθανασιάδη, αλλά και πάλι ο γκολκίπερ του Πανθρακικού έκανε σπουδαία απόκρουση σε κόρνερ.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος. Η Ξάνθη επιζητούσε από το ξεκίνημά του το γκολ και στο 67΄ στάθηκε ξανά άτυχη, καθώς το σουτ του Καπετάνου σταμάτησε στο δοκάρι, δεύτερο για τους γηπεδούχους στο ματς.

Στη συνέχεια η ομάδα του Λουτσέσκου δεν μπόρεσε να απειλήσει κι έτσι οι φιλοξενούμενοι πήραν σχετικά άνετα την ισοπαλία.

Ξάνθη-Πανθρακικός 0-0

Κίτρινες: Ρομέου (Πανθρακικός), Τζάνης (Πανθρακικός)

Δοκάρια: Λουσέρο (3′ Ξάνθη), Καπετάνος (67, Ξάνθη)

Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Κλέιτον (67΄ Ρούντι), Φλίσκας (79΄ Ομπόντο), Γούτας, Καπετάνος, Καρυπίδης.

Πανθρακικός (Μανουέλ Ρόκα): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μεχία, Τζάνης (86΄ Σδράβος), Ντιγκινί, Σερφά (5΄ Χασομέρης), Εμπόου, Τσουμάνης, Ρομέου (78΄ Ίγκορ), Λαδάκης, Ποτουρίδης.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version