ΔΡΑΜΑ

Άνοιξε τις πύλες της η Ονειρούπολη Δράμας 2017

Ο Άγιος Βασίλης προσγειώθηκε  με αερόστατο στην Δράμα και  ξεκίνησε χτες βράδυ το μαγευτικό γιορτινό ταξίδι του, στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων στην Ονειρούπολη Δράμας 2017 – 2018.

Μια Ονειρούπολη που είναι ο απόλυτος προορισμός για αυτούς που θέλουν να νιώσουν όμορφα, να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να βρεθούν σε γιορτινή διάθεση.

Το σκηνικό παραμυθένιο, ο  Άγιος Βασίλης , τα ξωτικά οι νεράιδες , οι χιονάνθρωποι, είναι οι πρωταγωνιστές σε αυτό το γιορτινό σκηνικό, στο πιο παραμυθένιο, Χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας, που  προσελκύει  χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και  τον κόσμο, κάνουν τη Δράμα για ακόμη μια φορά  πρωτεύουσα των Χριστουγέννων.

 

 

Φέτος, αυτό το μαγικό παραμύθι της Ονειρούπολης, το εγκαινίασε ο γνωστός Έλληνας παραμυθάς Ευγένιος Τριβιζάς, ο οποίος βρέθηκε στην κεντρική σκηνή και παρέλαβε το «χρυσό κλειδί της Ονειρούπολης»,από τον Δήμαρχο της Δράμας Χριστόδουλο Μαμσάκο. Μέτα την ανακήρυξη του Ευγένιου Τριβιζά ως πρώτου επίτιμου κατοίκου της Ονειρούπολης, ακολούθησε μία και μοναδική εμφάνιση του ανερχόμενου τραγουδιστή Κωσταντίνου Κουφού, στο μουσικό τμήμα της τελετής, που ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους, που «πλημύρισαν» τον χώρο.

Ένα ακόμη μαγικό, χριστουγεννιάτικο παραμύθι, θα γραφτεί φέτος στην Ονειρούπολη της  Δράμας, να είσαι και εσύ εκεί…

 

dramini.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version