ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άννα Κορακάκη | Νέο μετάλλιο στο παγκόσμιο του Μονάχου και βραβείο Κορυφαίας Σκοπεύτριας του 2016

Οι επιτυχίες για την Άννα Κορακάκη συνεχίζονται με την δραμινή Ολυμπιονίκη του Ρίο να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μονάχου, ενώ της απονεμήθηκε και το βραβείο της Κορυφαίας Σκοπεύτριας του 2016.

Η διπλή Ολυμπιονίκης του Ρίο πρόσθεσε ένα ακόμα σημαντικό μετάλλιο στην συλλογή της. Ο λόγος για το χάλκινο στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξήχθη στο Μόναχο. Η  Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατάφερε να έχει 26 βολές στα 25 μέτρα πιστόλι και βρέθηκε πίσω από την Κινέζα Ζανγκ Ζινγκγίνγκ που είχε 36 και τερμάτισε στην πρώτη θέση και την Βουλγάρα Αντουάνα Μπόνεβα που είχε 34 και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Εκτός από το χάλκινο μετάλλιο όμως, η σημερινή ημέρα για την Κορακάκη ήταν ιδιαίτερα σημαντική, καθώς της απονεμήθηκε ο τίτλος για την κορυφαία σκοπεύτρια του 2016. Το βραβείο απένειμαν γενικός γραμματέας της παγκόσμιας ομοσπονδίας σκοποβολής, Φραντς Σράιμπερ, και ο αντιπρόεδρος Γκάρι Άντερσον.

Newsroom Aθήνα 9. 84

Η δήλωση της Άννας στα social media
“Και ναι! Χάλκινο μετάλλιο σήμερα στα 25 μέτρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μονάχου! Παρόλες τις αδυναμίες σ’ έναν απ’τους δυσκολότερους τελικούς της καριέρας μου, κατάφερα να κερδίσω αυτό το μετάλλιο και να μη βγάλω το χαμόγελο απ’τα χείλη μου!!!
Ευχαριστώ τον μεγαλύτερο coach Τάσο Κορακάκη που σε μία φαινομενικά “εκτός φόρμας” χρονιά με κάνει να παραμένω στο βάθρο σε αυτές τις μεγάλες”

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version