ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Άδωνις | Όταν φύγει η Ζωή θα πανηγυρίζουν και οι σερβιτόροι!

Λάβρος κατά της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου ήταν για άλλη μία φορά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας. Σε ερώτηση για την κ. Κωνσταντοπούλου την χαρακτήρισε ως “την χειρότερη πρόεδρο της Βουλής που πέρασε ποτέ” ενώ συμπλήρωσε πως “οταν φύγει θα πανηγυρίζουν και οι σερβιτόροι”!

Στην συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε σε αρκετά ζητήματα με κυριότερα τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους μας, το μεταναστευτικό, για την οικονομική κατάσταση της χώρας αλλά και για τις δημοσκοπήσεις .

Αρχικά ζήτησε γρήγορα λύση για την διαπραγμάτευση σημειώνοντας πως ο Α. Τσίπρας ήδη υποχωρεί από τις κόκκινες γραμμές του.

Σε ερώτηση μας για το μεταναστευτικό επιτέθηκε στον πρωθυπουργό που διαλαλεί πως η χώρα μας δέχεται μετανάστες και μάλιστα τους χορηγεί και έγγραφα για να ταξιδεύουν ελεύθεροι.

Για το Παλιό Νοσοκομείο της Καβάλας σημείωσε πως είναι ευθύνη του υπουργού μία λύση η οποία πρέπει να προβλέπει αξιοποίηση του από το Δήμο Καβάλας.

Για το αν σμυφωνεί με το κλίμα τρόμου περί Grexit που καλλιεργείται είπε πως καλώς πολλοί συγκεντρώνουν τρόφιμα για το ενδεχόμενο να πέσει η χώρα στα βράχια αν και ο ίδιος εκτιμά πως θα το αποφύγουμε

Τέλος σε ερώτηση για την πραγματική οικονομία και αγορά είπε πως με Σαμαρά η Ελλάδα είχε 3% ανάπτυξη και με Τσίπρα επέστρεψε στην ύφεση.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version