ΚΑΒΑΛΑ

Άδωνις Γεωργιάδης από την Καβάλα / Δε θα ξεχάσουμε ποτέ Τσίπρα και Καμμένο για το κακό που έκαναν στην Ελλάδα

Την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτά της έκοψε το βράδυ της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου η ΝΟΔΕ Καβάλας στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Lucy. Κεντρικά πρόσωπα στην εκδήλωση ο αντιπροέδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης και ο διευθυντής του γραφείου τύπου του κόμματος με καταγωγή από την Καβάλα, Μακάριος Λαζαρίδης που στις ομιλίες τους για ακόμη μια φορά ζήτησαν άμεσα εκλογές.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο κ. Γεωργιάδης κατά την είσοδό του στον χώρο της εκδήλωσης δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας είναι σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα. «Αναμένουμε τις αποφάσεις της κυβέρνησης, η οποία ή θα πρέπει να ψηφίσει τα μέτρα ή να πάμε γρήγορα σε εκλογές, σήμερα κιόλας, για να προλάβει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να πάει την χώρα στον σωστό δρόμο. Δεν είναι οι δανειστές που μας έφεραν σ’ αυτή τη δύσκολη κατάσταση, αλλά ο κ. Τσίπρας ο οποίος τα έκανε θάλασσα και θα είναι ο μοναδικός υπεύθυνος, αν οδηγηθεί η χώρα στον γκρεμό και στην εθνική καταστροφή», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για πρωτόγνωρη αποτυχία στις διαπραγματεύσεις μεταξύ της νυν κυβέρνησης και των δανειστών, τονίζοντας ότι «μπορεί ο κ. Τσίπρας να αγαπάει πάρα πολύ την καρέκλα του, όμως θα πρέπει να γίνει πολύ ρεζίλι για να ψηφίσει τα μέτρα, μετά από όσα έχει πει».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στην εκδήλωση μίλησαν ακόμη ο Μακάριος Λαζαρίδης που μετέφερε μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο βουλευτής Καβάλας με τη ΝΔ Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος. Την κεντρική ομιλία έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος εξαπέλυσε βολές προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο, αναφέροντας ότι έβαλαν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από το συμφέρον της χώρας και ζήτησε σε όλους τους τόνους άμεσα εκλογές.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version