ΚΑΒΑΛΑ

«Χριστουγεννιάτικο δέντρο» από γάλατα στην Καβάλα

Η περίοδος που διανύουμε προσφέρεται για εορταστικές δράσεις, εκ των οποίων αρκετές έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Μία τέτοια δράση θα πραγματοποιήσουν το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Δεκεμβρίου 2017, στην πλατεία Ελευθερίας, ο Δήμος Καβάλας, η κίνηση νέων εθελοντών Action Team και η Οργάνωση «Γιατροί του Κόσμου».

Συγκεκριμένα, καλούνται οι Καβαλιώτες και οι Καβαλιώτισσες, να προσφέρουν γάλατα μακράς διάρκειας, με σκοπό να σχηματιστεί ένα «Χριστουγεννιάτικο δέντρο». Τα γάλατα αυτά θα διανεμηθούν σε συμπολίτες που στηρίζει η Οργάνωση «Γιατροί του Κόσμου» και το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Καβάλας. Η δράση θα πραγματοποιηθεί από 11π.μ. έως και τις 8μ.μ. Εκ μέρους των συνδιοργανωτών της δράσης έδωσαν την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 συνέντευξη Τύπου: η αντιδήμαρχος κοινωνικής προστασίας του Δήμου Καβάλας, Μαρία Φραντζεσκάκη, ο Νίκος Βουγιούκας από την ομάδα Action Team και η Άννα Γιοβανιού, από το Τοπικό Παράρτημα των «Γιατρών του Κόσμου».

Επ’ ευκαιρία, η Μ. Φραντζεσκάκη ανακοίνωσε ότι, το διήμερο 20 και 21 Δεκεμβρίου 2017, θα γίνει η πρώτη διανομή ειδών στους 280 δικαιούχους του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» στην Καβάλα και τις Κρηνίδες, ενώ θα χορηγηθούν αρκετά είδη και για την περίοδο των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Στόχος της δημοτικής αρχής είναι, όπως ανέφερε ακόμα η αντιδήμαρχος, να γίνεται πιο τακτικά η διανομή ειδών εντός του έτους 2018, ενώ σημείωσε πως η λειτουργία της δομής του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» είναι μεγάλη ευθύνη και χρειάζεται περισσότερα άτομα.

dramini.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version