ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Τρίποντο» ο Παναθηναϊκός | 3-0 τον Πλατανιά

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 του Πλατανιά στο «Απόστολος Νικολαϊδης», σε παιχνίδι για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ με τον Πέτριτς στο 7’, ενώ σκόραραν οι Τριανταφυλλόπουλος (47’) και Κλωναρίδης (78’). Στο 45’ έχασε πέναλτι ο Μπέργκ, ενώ στο 50’ είχε δοκάρι ο Γιακουμάκης του Πλατανιά.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Ο Παναθηναϊκός μετά τον αποκλεισμό από την Ξάνθη στο Κύπελλο Ελλάδας προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και στο παιχνίδι με τον Πλατανιά μπήκε από την αρχή με αποφασιστικότητα για τη νίκη.

Μόλις στο 7’ ο Λαγός πάσαρε στον Πέτριτς, ο οποίος κοντρόλαρε την μπάλα και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Για την ομάδα της Κρήτης ο Μιλούνοβιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ στο 20’ ο ίδιος παίκτης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των Τριανταφυλλόπουλου, Ταυλαρίδη και Στιλ, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ο Παναθηναϊκός απάντησε στις ευκαιρίες με τον Μπεργκ να μην μπορεί να νικήσει τον Ολιμπά στο 17’ και το 24’, ενώ στο 46’ ο Σουηδός φορ έχασε πέναλτι.

Τελικά το 2-0 ήρθε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Ο Τριανταφυλλόπουλος μετά από φάση διαρκείας, έπειτα από κόρνερ, πλάσαρε από κοντά και πέτυχε το 2-0. Ο Πλατανιάς είχε δοκάρι στο 50’ με κεφαλιά του Γιακουμάκη, ενώ στο 68’ ο Τσουράκης πλάσαρε άλλα η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 78’ με καταπληκτικό γκολ του Κλωναρίδη!

Γκολ: 7’ Πέτριτς, 47′ Τριανταφυλλόπουλος, 78′ Κλωναρίδης
45′ έχασε πέναλτι ο Μπεργκ
50′ δοκάρι ο Γιακουμάκης

Κίτρινες κάρτες: Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Ατζαγκούν, Ταυλαρίδης, Πέτριτς – Aποστολόπουλος, Ολιμπά, Τετέ

Κόκκινες κάρτες:

Παναθηναϊκός: Στιλ, Σίντενφελντ, Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης (46′ Νάνο), Λαγός, Ζέκα, Ατζαγκούν, Μπεργκ, Κλωναρίδης (81′ Αγγελόπουλος), Πέτριτς (72′ Νίνης).

Πλατανιάς: Ολιμπά, Μπανανά, Μαχαμάτ, Μιλούνοβιτς, Αγκιλέρα (68′ Γουνδουλάκης), Ιτούα, Ζαραδούκας, Μαχλελής (64′ Τσουράκης), Τιοτέ, Αποστολόπουλος, Γιακουμάκης (72′ Κάσιο).

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version