LIFESTYLE

«Ο γάμος μου θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι»

Συνέντευξη έδωσε η Βάσω Κολλίδα όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως της έκανε πρόταση γάμου ο αγαπημένος της Γιάννης Εμμανουηλίδης.

“Ο Γιάννης είχε προγραμματίσει ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Παρίσι και μου είπε να πάω μαζί του. Είχε το σκοπό του, γι’ αυτό ζήτησε να τον συνοδέψω. Ύστερα από μία ώρα πτήσης, παίζαμε ένα παιχνίδι με ερωτήσεις, ώσπου στο τέλος μού λέει “Θέλεις να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου μαζί μου;” και ταυτόχρονα ανοίγει το κουτάκι με το δαχτυλίδι, όπου κόντεψα να πάθω σοκ. Μέσα μου ήξερα πως θα είμαστε μαζί, θα παντρευτούμε, αλλά πραγματικά τα έχασα εκείνη τη στιγμή. Δεν ήξερα τι να πω, δεν μου έβγαινε η αναπνοή. Είναι τόσο όμορφο να βλέπεις τον άνθρωπο που αγαπάς και με τον οποίο θέλεις να δημιουργήσεις οικογένεια να οργανώνει κάτι τόσο γλυκό” εξομολογήθηκε το όμορφο μοντέλο.

Ακόμη, δήλωσε πως ο γάμος θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι στην Πάρο λέγοντας χαρακτηριστικά: “Θα γίνει στο νησί του άντρα μου, σ’ ένα εκκλησάκι δίπλα στη θάλασσα και, επιτέλους, θα φορέσω χαμηλό πέδιλο. Σίγουρα θα έχει ρομαντικές πινελιές, θέλω πολλά λουλούδια, κατά προτίμηση λευκά, και το νυφικό ίσως να έχει δαντέλα. Το σίγουρο είναι πως θα το σχεδιάσω μόνη μου. Δεν έχω αρχίσει ακόμη να σχεδιάζω, αλλά έχω κάτι στο μυαλό μου και δεν θα μου πάρει πολύ χρόνο. Ξέρεις κάτι; Όλα αυτά, πάντως, έρχονται σε δεύτερη μοίρα και δεν με αγχώνουν. Για μένα είναι σημαντικό να είμαι καλά με τον άνθρωπό μου και να έχουμε δίπλα μας όσους μας αγαπάνε και θα μας δίνουν τη θετική τους ενέργεια”.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version