ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Κόλλησαν» Πανθρακικός και Παναιτωλικός

Στο 0-0 έμειναν στην Κομοτηνή Πανθρακικός και Παναιτωλικός, σε παιχνίδι για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν από το 40’ με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Κουτρομάνος με δύο κίτρινες κάρτες.

Το παιχνίδι ήταν κακό, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όπου οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να διαφυλάξουν το μηδέν στην άμυνά τους. Χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν τα πολλά λάθη στον χώρο του κέντρου, ενώ η φάση που έμεινε καταγράφηκε στο 40’, όταν ο Κουτρομάνος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τον Παναιτωλικό με παίκτη λιγότερο.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανθρακικός προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική του υπεροχή και να πετύχει το γκολ που έψαχνε, ωστόσο η πίεση του δεν απέφερε καρπούς. Ο Ίγκορ απώλεσε ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, καθώς ο Κυριακίδης κράτησε την εστία ανέπαφη. Καλή στιγμή, η οποία ήταν από τις λίγες του αγώνα καταγράφηκε και στο 70’. Για τον Πανθρακικό στο 70′ ο Μεχία σούταρε από καλή θέση, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Πανθρακικός – Παναιτωλικός 0-0 (Novasports 1)

Γκολ: –

Κίτρινες κάρτες: Μπουγαΐδης – Κουτρομάνος

Κόκκινες κάρτες: 40′ Κουτρομάνος

Πανθρακικός (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Μεχία, Λαδάκης (76′ Μάρτινς), Χασομέρης (65′ Βάλτερ), Μπαϊκαρά, Ντιγκινί (80′ Ψάλτης), ‘Ιγκορ.

Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης):
Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Παπάζογλου, Κουτρομάνος, Μάκος, Πάουλο, Ρουσκουσέδα, Ουάρντα (89′ Χαντακιάς), Βιγιαφάνιες (80′ Βασιλείου), Μαρκόφσκι (72′ Κάπελ).

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version