ΔΡΑΜΑ

«Η μαγική συναυλία των ΟΝΙRAMA στην Ονειρούπολη Δράμας»

Αποθεώθηκαν από τους χιλιάδες θαυμαστές τους οι «Onirama» στη μαγική συναυλία που έδωσαν το βράδυ της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου στην Κεντρική Σκηνή της «Ονειρούπολης» Δράμας.

Το δημοφιλές ελληνικό μουσικό συγκρότημα , οι «Onirama»,  ερμήνευσαν δικές τους και άλλες επιτυχίες, ξεσηκώνοντας το πολυπληθές κοινό που τραγουδούσε και χόρευε ασταμάτητα μαζί τους. Όλοι τους δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την αποδοχή του κόσμου και από την «Ονειρούπολη» και ευχήθηκαν σε όλους Καλά Χριστούγεννα και για το νέο έτος «υγεία, αγάπη και πολλά χαμόγελα».

«31ο Holisterun»

Οι παράλληλες δράσεις της Ονειρούπολης συνεχίζονται με επιτυχία και τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου και θα κορυφωθούν στις 9 το βράδυ με το «31ο HolisteRUN» (Νυχτερινό τρέξιμο 5 και 10 χλμ.), με σημείο εκκίνησης την Κεντρική είσοδο της «Ονειρούπολης» (Εγγραφές: 19:30-20:45).  

Δράσεις την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου

Το πρωί της Τρίτης 6 Δεκεμβρίου τα «Γλυκο-ξωτικά» της «Ονειρούπολης» θα υποδεχτούν τους μαθητές των σχολείων του Ν. Δράμας αλλά και της ευρύτερης περιοχής και θα τους ξεναγήσουν στο «Σπιτάκι του Άη Βασίλη» και στα άλλα παραμυθένια ξύλινα σπιτάκια που φιλοξενούν μια πληθώρα δωρεάν δράσεων για τα παιδιά με πολλές εκπλήξεις. Το βράδυ της Τρίτης στις 20:00 στην Κεντρική Σκηνή της «Ονειρούπολης» θα παρουσιαστεί ένα ξεχωριστό Hip-Hop πρόγραμμα από τον Norme, τον Xiffi, την Ιωάννα Παυλίδου και τον Dramatica.  

 

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version