Quantcast
Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Ενιαίος πολιτικός λόγος από όλους τους Βουλευτές και τα στελέχη μας»

Με την εκλογή του νέου Γραμματέα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Γιάννη Μοίρα κι απευθυνόμενος στα μέλη του 4ου Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ είπε τα εξής:

«Ως Βουλευτής του Κινήματος θέλω να συγχαρώ τον καλό μου φίλο Γιάννη Μοίρα για την εξέχουσα θέση ευθύνης που αναλαμβάνει.

Χαίρομαι, επίσης, που Αναπληρωτής αναλαμβάνει ο Θανάσης Μπέλτσος, ο οποίος είναι ένα στέλεχος με μακρά πολιτική κι οργανωτική εμπειρία.

Επίσης, με την θεσμική ιδιότητα του Εκπροσώπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και καθώς τελείωσε το 4ο Εθνικό Συμβούλιο, θέλω να καταγράψω ένα από τα πολλά μηνύματα που μας έστειλε η βάση:

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα να έχει ενιαία γλώσσα. Να έχει κοινό πολιτικό λόγο.

Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό στην επικοινωνία του Κινήματος, αίτημα – απαίτηση, η οποία ταυτόχρονα πρέπει να αφορά και όλα τα κεντρικά ή περιφερειακά στελέχη μας.

Είμαι βέβαιος, ότι ο Γιάννης Μοίρας, ο οποίος ξέρει πάρα πολύ καλά τον τομέα πολιτικού σχεδιασμού, θα με βοηθήσει στην οργάνωση της πολύ σημαντικής Γραμματείας Ενημέρωσης κι Επικοινωνίας , που πρέπει άμεσα να οργανώσω, με εντολή του Προέδρου Πάνου Καμμένου».

ΚΟΥΙΚ ΜΕ ΝΕΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΝΕΛ ΓΙΑ ΝΝΗ ΜΟΙΡΑ 15.06.14

 

Click to comment

Απάντηση

ΕΒΡΟΣ

Σταϊκούρας από Κομοτηνή : “Δημιουργούμε καλύτερες συνθήκες με έργα υποδομών στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ”

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη και τη Ροδόπη, όπου συναντήθηκε με τοπικούς φορείς και επιθεώρησε σημαντικά έργα υποδομών στην περιοχή. Η επίσκεψη αυτή είχε ως στόχο την ενημέρωση για την πρόοδο των έργων και την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου και των τοπικών αρχών ενόψει και των Ευρωεκλογών.

Στην Αλεξανδρούπολη, ο Υπουργός επισκέφθηκε το λιμάνι, όπου επιθεώρησε τα έργα αναβάθμισης των υποδομών που βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι παρεμβάσεις αυτές αναμένεται να βελτιώσουν τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια του λιμανιού, καθιστώντας το έναν ακόμη πιο σημαντικό κόμβο μεταφορών και εμπορίου για την περιοχή.

Στην συνέχεια ο Υπουργός στην Ροδόπη είχε συνάντηση με ιδιωτικές επιχειρήσεις στη ΒΙ.ΠΕ Κομοτηνής.

Ο κ. Σταϊκούρας, σχολιάζοντας την επίσκεψη σε Αλεξανδρούπολη και Ροδόπη τόνισε: «Η βελτίωση των υποδομών στις περιφέρειες είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη και την ευημερία των τοπικών κοινωνιών. Είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε με γρήγορους ρυθμούς και να ολοκληρώσουμε τα έργα που θα ενισχύσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών και θα συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής».

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Χ. Δαλκίτζης για την ημερίδα εξωστρέφειας στην Καβάλα : “Πέτυχε τον στόχο της, την εξειδικευμένη πληροφόρηση”

Σε συνέντευξη στον Αναλυτή προχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Διεθνών Σχέσεων Χάρης Δαλκίτζης για την Πρώτη Ημερίδα Εξωστρέφειας στην Καβάλα.

Δημοσιογράφος: Καλησπέρα κύριε Δαλκίτζη. Σας ευχαριστούμε που είστε μαζί μας σήμερα. Πώς θα περιγράφατε την πρώτη ημερίδα εξωστρέφειας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Μαΐου στην Καβάλα;

Χάρης Δαλκίτζης: Καλησπέρα και από μένα. Ήταν μια εξαιρετική εκδήλωση που συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον τόσο από την τοπική κοινωνία όσο και από επαγγελματίες, φορείς και φοιτητές από την Καβάλα. Η ημερίδα είχε στόχο την προώθηση της εξωστρέφειας της περιοχής μας και την ενίσχυση των διεθνών σχέσεων.

Δημοσιογράφος: Ποιοι ήταν οι κύριοι ομιλητές της ημερίδας;

Χάρης Δαλκίτζης: Είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε σημαντικούς ομιλητές από διάφορους τομείς. Μεταξύ αυτών ήταν και ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης, εκπρόσωποι διεθνών επιχειρήσεων, πανεπιστημιακοί, καθώς και στελέχη οργανισμών που ασχολούνται με την εξωστρέφεια και την διεθνή συνεργασία. Όλοι τους μοιράστηκαν τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους, προσφέροντας πολύτιμες πληροφορίες και κατευθύνσεις.

Δημοσιογράφος: Ποια θέματα συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της ημερίδας;

Χάρης Δαλκίτζης: Καλύψαμε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Από τη διεθνοποίηση των τοπικών επιχειρήσεων και τις ευκαιρίες εξαγωγών, μέχρι τις στρατηγικές συνεργασίες με ξένους επενδυτές και την ενίσχυση του τουριστικού προφίλ της περιοχής. Επίσης, συζητήσαμε για την καινοτομία και την τεχνολογία ως κινητήριες δυνάμεις για την εξωστρέφεια.

Δημοσιογράφος: Ποια ήταν η ανταπόκριση του κοινού στην ημερίδα;

Χάρης Δαλκίτζης: Η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή. Οι παρευρισκόμενοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα θέματα που συζητήθηκαν και υπήρχε έντονος διάλογος και ανταλλαγή απόψεων κατά τη διάρκεια των συνεδριών.

Δημοσιογράφος: Ποια είναι τα επόμενα βήματα μετά την ημερίδα αυτή;

Χάρης Δαλκίτζης: Σκοπεύουμε να αξιοποιήσουμε τα συμπεράσματα και τις ιδέες που προέκυψαν από την ημερίδα για να σχεδιάσουμε συγκεκριμένες δράσεις και πρωτοβουλίες. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε περαιτέρω την εξωστρέφεια της περιοχής μας, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για τις τοπικές επιχειρήσεις και προωθώντας την Καβάλα ως έναν σημαντικό κόμβο διεθνών σχέσεων και συνεργασιών.

Continue Reading

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ στην καβάλα

Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα στην αίθουσα Νικόλαος Μάρτης στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας για πρώτη φορά η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου στην Καβάλα

Το παρών δίνουν σύσσωμοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Παράλληλα στη συνεδρίαση το παρών δίνουν και οι βουλευτές Καβάλας της Ν.Δ Νίκος Παναγιωτόπουλος και Γιάννης Πασχαλίδης.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
worker and red cross as logo
tractor in the background of the text
text about elections
food track
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en