Quantcast
Connect with us

VIDEOS

«Διπλό» στην Τούμπα ο ΠΑΣ, 1-0 τον ΠΑΟΚ

Με γκολ του Τζημόπουλου στο 16ο λεπτό ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη με 1-0 στην Τούμπα, στο παιχνίδι για την εξ αναβολής δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η ομάδα του Ίβιτς δεν μπόρεσε να νικήσει τον πολύ καλό κίπερ Πασχαλάκη, ενώ είχε και δοκάρι με τον Αθανασιάδη τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του 90λεπτου.

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση και απείλησε πριν συμπληρωθεί το 2ο λεπτό. Ο Κουλούρης σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής και ο Πασχαλάκης ξεκίνησε τις αποκρούσεις, ενώ στο 9’ αποσόβησε και το σουτ του Τσίμιροτ. Ο ΠΑΣ από την πλευρά του δημιούργησε κίνδυνο με τον Ακόστα στο 16’ να μην μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, ενώ στο ίδιο λεπτό ο Τζημόπουλος σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κουλούρης δεν μπόρεσε να διώξει και ο 29χρονος με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Γλύκο και σημείωσε το 1-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να χάνει ευκαιρίες στο 19’ ο Κάμπος με σουτ δεν κατάφερε να νικήσει τον Πασχαλάκη, ενώ στο 26’ και το 31’ ο πορτιέρε του ΠΑΣ έκανε μεγάλες επεμβάσεις στις προσπάθειες του Πέλκα. Ο «Δικέφαλος» δεν σκόραρε ούτε στο 37’. Ο Πέλκας έκανε, παράλληλο γύρισμα με τον Πασχαλάκη εξουδετερωμένο, ωστόσο ο Τζάλμα Κάμπος που ήταν πεσμένος πάνω στη γραμμή και ο Κουλούρης στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Οι ευκαιρίες για τον ΠΑΟΚ συνεχίστηκαν και στο δεύτερο μέρος. Στο 48’ ο Κάνιας έκανε το μακρινό σουτ, στο 49’ ο Πέλκας προσπάθησε να βάλει γκολ με προβολή και στο επόμενο λεπτό είχε τετ-α-τετ, όμως ο Πασχαλάκης και στις τρεις περιπτώσεις κράτησε την εστία του ανέπαφη.

Προς το τέλος του αγώνα και συγκεκριμένα στο 87’ ο ΠΑΟΚ είχε και δοκάρι. Ο Κλάους Αθανασιάδης βρέθηκε αμαρκάριστος στο σημείο του πέναλτι αλλά το σουτ που επιχείρησε κόντραρε στον Μιχαήλ και στη συνέχεια βρήκε και στο αριστερό δοκάρι. Έτσι, το 1-0 δεν άλλαξε και ο ΠΑΣ Γιάννινα πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη.

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 (Novasports 2)

Γκολ: 16’ Τζημόπουλος

Κίτρινες κάρτες:
Ακόστα, Πασχαλάκης


Κόκκινες κάρτες:


ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς):
Γλύκος, Μάτος, Λέοβατς, Κρέσπο, Βαρέλα, Τσίμιροτ (67′ Μυστακίδης), Μπίσεσβαρ, Κάνιας, Πέλκας (86′ Περέιρα), Κουλούρης (61′ Αθανασιάδης), Τζάλμα Κάμπος.


ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):
Πασχαλάκης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ναδάλες, Λίλα (28’ Γαρουφαλιάς – 76′ Μαμπουλού), Κοζορώνης, Κούτρης, Ακόστα, Γιάκος (88′ Μπουκουβάλας).

Click to comment

Απάντηση

VIDEOS

Μποτιλιάρισμα στον Ειρηνικό: Δεκάδες πετρελαιοφόρα ακινητοποιημένα (video)

Εικόνες που εντυπωσιάζουν και θυμίζουν ταινία, αν και τα πλάνα επισημαίνουν την εν εξελίξει οικονομική κρίση.

Ένας στόλος περίπου 24 πετρελαιοφόρων περιμένει να εκφορτώσει αργό πετρέλαιο στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνιας στις ΗΠΑ, καθώς οι εταιρείες πετρελαίου έχουν εξαντλήσει τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης τόσο στην Αμερική, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα δεκάδες δεξαμενόπλοια στον Ειρηνικό Ωκεανό θυμίζουν κάτι από “μποτιλιάρισμα” περιμένοντας να ξεφορτώσουν το πετρέλαιο στο λιμάνι.

Τη Δευτέρα, οι τιμές του αργού πετρελαίου κατρακύλησαν σε πρωτοφανή επίπεδα, εν μέσω της κάθετης πτώσης της ζήτησης και της μεγάλης προσφοράς που προκλήθηκε από την πανδημία του κορωνοϊού.

 

Continue Reading

VIDEOS

Μία μεγάλη αποκάλυψη κρύβει το νέο trailer του Resident Evil 3

Στο επίκεντρο η Jill Valentine

Ένα νέο trailer για το νέο Resident Evil δημοσιοποίησε η Capcom, με την πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού, Jill Valentine, να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Στο trailer εμφανίζονται κι άλλοι χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς στον χώρο των video games.

Όπως γνωρίζουμε ήδη, το timeline του Resident Evil 3 τοποθετείται 24 ώρες πριν και 24 ώρες μετά τα γεγονότα του Resident Evil 2, με την Capcom να μην αποκλείεται να κρύβει κι άλλες εκπλήξεις, εκτός από τη μεγάλη αλλαγή του Nemesis, όπως φαίνεται στο τελευταίο καρέ του trailer.

Ένα επίσης νέο στοιχείο που αποκάλυψε η Capcom είναι πως η Jill θα είναι playable χαρακτήρας στο multiplayer mode του παιχνιδιού, Resident Evil Resistance.

Το Resident Evil 3: Nemesis θα κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου για PS4, Xbox One και PC.

Continue Reading

MEDIA

ΙΜΑΜ ΜΠΑΙΛΝΤΙ Ευλαλο – Εκπομπή (TEASER) FHD

To IMAM ΜΠΑΙΛΝΤΙ βρέθηκε στο χωρίο ευλαλο και στο παζάρι όπου γίνετε στην περιοχή , μίλησε με τον κόσμο τους παραγωγούς άλλα και τους επαγγελματίες

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en