ΔΡΑΜΑ

«Έναρξη εγγραφών για τα εικαστικά μαθήματα της Ένωσης Κυριών Δράμας»

Την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017 θα ξεκινήσουν οι εγγραφές των μαθημάτων των εικαστικών τμημάτων της Ένωσης Κυριών Δράμας.

Φέτος τα μαθήματα που θα πραγματοποιηθούν είναι παιδική ζωγραφική και ζωγραφική ενηλίκων, κοπτική ραπτική, κόσμημα, παραδοσιακή και βυζαντινή χορωδία.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει τον Οκτώβριο, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στα γραφεία του φορέα επί της οδού Βενιζέλου 114 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 25210 46062,.58015,55925

2.ΘΕΜΑ: «Δεύτερη διανομή προϊόντων των δικαιούχων ΤΕΒΑ –ΚΕΑ από την Ένωση Κυριών Δράμας

Την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017 και ώρα 09:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη διανομή του Προγράμματος ΤΕΒΑ-ΚΕΑ, καθώς με υπουργική απόφαση το Πρόγραμμα του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) συνδέθηκε με το Επισιτιστικό Προγράμμα Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαικής Βοηθείας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Παρακαλούνται οι 155 ωφελούμενες οικογένειες που εξυπηρετούνται από την Ένωση Κυριών Δράμας να προσέλθουν στα γραφεία του Φορέα έχοντας μαζί τους την ταυτότητά τους, το ΑΜΚΑ και το χαρτί της αίτησής τους. Σε περίπτωση που δεν προσέλθει ο δικαιούχος και έρθει να παραλάβει για αυτόν συγγενικό του πρόσωπο είναι απαραίτητη η εξουσιοδότηση.

Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν μαζί τους οι ωφελούμενοι σακούλες και τροχήλατο καρότσι.

Η Ένωση Κυριών Δράμας συμμετέχει στην Κοινωνική Σύμπραξη Αλληλεγγύη της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας με επικεφαλής εταίρο τον Δήμο Δράμας, στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΔΡΑΜΑΣ

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version