ΔΡΑΜΑ

«Έκθεση εικαστικών τμημάτων στην Μελίνα της ΔΕΚΠΟΤΑ»

Έργα ζωγραφικής, αγιογραφίας, χειροποίητων κοσμημάτων, πλεκτικής, καλλιτεχνικής χειροτεχνίας πλημμύρισαν την αίθουσα «Μελίνα» της ΔΕΚΠΟΤΑ στην έκθεση εικαστικών τμημάτων της Ένωσης Κυριών Δράμας.

Τα εγκαίνια έγιναν χθες Κυριακή 22 Ιουνίου. Η έκθεση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Δράμας και είναι ενταγμένη στις εκδηλώσεις για τα Ελευθέρια 2014. Χαιρετίζοντας την εκδήλωση η πρόεδρος της Ένωσης Κυριών μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τις δασκάλες και τους δασκάλους των εικαστικών τμημάτων, τόνισε ότι η υλοποίηση όλων των μαθημάτων ήταν ένα μεγάλο άλμα για την Φιλόπτωχο, και κατέστησε σαφές ότι βασική φιλοσοφία είναι οι γυναίκες που συμμετέχουν στα εικαστικά μαθήματα να δημιουργήσουν γυναικείους συνεταιρισμούς με στόχο την προώθηση των προϊόντων τους.

Αμέσως μετά ακολούθησε μουσικοχορευτική παράσταση από την πειραματική σκηνή της Ένωσης Κυριών με τους μικρούς μαθητές να αποσπούν το πιο θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, ενώ θα διαρκέσει έως τις 29 Ιουνίου.

Στην εκδήλωση παρέστη ο τέως Δήμαρχος Δράμας Θωμάς Μαργαρίτης.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version