ΑΠΟΨΕΙΣ

«Ύποπτες Μετακινήσεις» ανησυχούν τη ΝΟΔΕ στην Καβάλα

*Γράφει η συντακτική ομάδα του La Casa De Papel

*Με τόση λάσπη amigos, κανένα ιαματικό νερό δεν σας ξεπλένει…. ….Κρίμα όμως…. Γιατί πήρατε στο λαιμό σας και λασπώνεται και τα μαρούλια δίπλα σας!!! Που θα πάει όμως amigos, ρόδα είναι και όταν τελικά γυρίσει…… Αντιός αμίγκος!!!

*Πιάστηκαν μαλλί με μαλλί τα boys, για το τι φαί θα φάει η ΠτΔ !!! Προβλέπονται αναγούλες
και εμετοί σας λέω …..Και δεν είμαι προγνώστης !!!

*Τι θα γίνει αγαπητό boy, θα σου γράψουν καμιά ομιλία????? Εγκεφαλικά έπαθε η Miss Διαμαντοπούλου με την επιφώνηση σε Miss Αγγελοπούλου ….Άσε που γέλασε και το παρδαλό κατσίκι στο κάστρο με την δεύτερη γκάφα στην γκάφα ….Μη μιλάς λέμε, και κυρίως μη γελάς boy, κινδυνεύει η Ελλάς λέμε!!!!

*Πάμε τώρα στα ενδόμυχα της Ν.Δ στην Καβάλα, εκεί να δείτε τι γίνεται! Κατέφτασε την προηγούμενη εβδομάδα ο Γενικός Διευθυντής του γαλάζιου κόμματος, ο Μπρατάκος δε, και είχε λέει επαφές και με στελέχη της ΝΟΔΕ Καβάλας όπου «τα άκουσε» για «ύποπτες μετακινήσεις» ατόμων που ανήκουν σε άλλο κομματικό χώρο και τώρα πρόσκεινται στη Ν.Δ, ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε…!

*Πληροφορήθηκα δε, εγώ και όλη η Καβάλα, ότι πήγαν δύο από τους υποψηφίους Δημάρχους που έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους να δουν τον κ. Μπρατάκο.

*Πρόκειται για τους Σωτήρη Παπαδόπουλο και Βασίλη Λεμονίδη αλλά τελικά έλαβαν την απάντηση «Είναι νωρίς ακόμα για κάτι τέτοιο…» και ύστερα αποχώρησαν ησύχως..

*Πληροφορούμαι μάλιστα και πρόκειται για σημαντικό κουτσομπολιό ότι υποψήφιος Δήμαρχος προσέγγισε νυν δημοτικό σύμβουλο και «έφαγε πόρτα»…

*Τελικά είναι δύσκολο το να βρεις υποψηφίους στις μέρες μας… δεν συμφωνείτε ;

*Σας αποχαιρετώ amigos, και μην ξεχνάτε, πως, οι la casa de papel είναι γύρω σας!!!!

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version