ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Χαμός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας | Οι δάσκαλοι συνεδρίαζαν και οι διευθυντές επιμορφώνονταν για την αξιολόγηση

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι έξω από το γραφείο του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, όταν δεκάδες δάσκαλοι, με επικεφαλής τον πρόεδρο του συλλόγου τους Απόστολο Μουμτσάκη, ζήτησαν από τον κ. Κουράκο να διακοπεί άμεσα ενημερωτική συνάντηση που είχε με διευθυντές σχολικών μονάδων σχετικά με το θέμα της αξιολόγησης.
Στο πλαίσιο της ετήσιας γενικής συνέλευσης που πραγματοποιούσαν από νωρίς το πρωί στο «Όσκαρ», λήφθηκε ομόφωνη απόφαση να διακοπούν για μερικές ώρες οι εργασίες της, προκειμένου οι εκπαιδευτικοί να βρεθούν στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για να διαμαρτυρηθούν.

Της μεγάλης έντασης που ακολούθησε στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας προηγήθηκε η μαζικότατη τακτική γενική συνέλευση των εκπαιδευτικών στο κινηματοθέατρο όσκαρ. Εκεί πρώτο θέμα στην ατζέντα της συζήτησης ήταν ξανά η αξιολόγηση αλλά και οι «μεθοδεύσεις» από πλευράς Πρωτοβάθμιας που επέλεξε την «κενή» μέρα της γενικής συνέλευσης των δασκάλων για την επιμόρφωση των διευθυντών των σχολείων επάνω στα ζητούμενα της περίφημης αξιολόγησης.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version