ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Φωνές στο Δημοτικό Συμβούλιο για το οξύτατο πρόβλημα με τα “αδέσποτα”

Σοβαρό πρόβλημα αδέσποτων σκύλων σημειώνεται στο δημοτικό διαμέρισμα Κρηνίδων, το οποίο ανέφερε προς τη διοίκηση του δήμου ο Ηλίας Καλανταρίδης, συμπληρώνοντας ότι δυστυχώς άρχισαν να παρατηρούνται και περιστατικά θανάτου από φόλα.

Το περιστατικό συνέβη έξω από το σχολείο και ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης ζήτησε από τη διοίκηση μέριμνα ώστε να μην επιτραπεί σε κάποιους ασυνείδητους να θανατώνουν ανήμπορα ζώα και κυρίως να μη βάζουν σε κίνδυνο ακόμη και την υγεία μικρών παιδιών. Για επιβεβλημένη επείγουσα αντιμετώπιση έκανε λόγο και η Στέλλα Παπαδοπούλου, σημειώνοντας ότι τα αδέσποτα κυκλοφορούν στους χώρους του γυμνασίου – λυκείου Κρηνίδων και το πρόβλημα θα πρέπει να τακτοποιηθεί και λόγω των ανησυχιών που προκαλούν τα περιστατικά λύσσας. Το θέμα είχε φέρει αρχικά στο Δημοτικό Συμβούλιο η υποψήφια δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα η οποία παρατηρεί όξυνση του προβλήματος και μέσα στον αστικό ιστό της πόλης της Καβάλας.

Για άλλη μια ολιγωρία της Δημοτικής Αρχής έκανε λόγο ο υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Παπαδόπουλος θέτοντας ως πρόταγμα την εξασφάλιση της δημόσιας υγείας.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version